Društvo 2

29.05.2024.

14:15

Novinar Radara napao direktora Srpskog Telegrafa; Tužilaštvo: Hitno identifikovati napadače

Veliki skandal dogodio se danas u Kosovskoj ulici u Beogradu kada je Vuk Cvijić iz čista mira prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vukovic, prenosi Republika.rs.

Izvor: Republika

Novinar Radara napao direktora Srpskog Telegrafa; Tužilaštvo: Hitno identifikovati napadače
Milos Tesic/ATAImages

Podeli:

Pomenuti portal piše da je Vuk Cvijić iz čista mira napao Milana Lađevića, čak mu se, kako navode, unosio i u facu, a onda je počeo da mu preti. 

"Prišao je stolu i iz čista mira počeo cinično da se smeje, vređa i da govori kako će tek da piše o nama unoseći mi se u facu. Stajao sam ispred njega, a on je nastavio da mi preti i rekao je ovim rečima 'da ćemo ga zapamtiti'. On je inscenirao da sam ga ja odgurnuo. Pretio mi je i policijom", rekao je Milan Lađević, piše Republika. 

Po saznanju iz medija da je u centru Beograda napadnut novinar Vuk Cvijić, Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović dao je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da postupi i utvrdi sve okolnosti ovog slučaja.

Hitno je naloženo da se identifikuju i procesuiraju napadači, jer nasilje i napadi na novinare ne smeju biti tolerisani.

Sa druge strane, Milan Lađević tvrdi, kako prenose mediji, da je zapravo on napadnut i da je on za napad prijavio Vuka Cvijića.

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: