Društvo 2

29.05.2024.

14:15

Novinar Radara napao direktora Srpskog Telegrafa; Tužilaštvo: Hitno identifikovati napadače

Veliki skandal dogodio se danas u Kosovskoj ulici u Beogradu kada je Vuk Cvijić iz čista mira prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vukovic, prenosi Republika.rs.

Izvor: Republika

Novinar Radara napao direktora Srpskog Telegrafa; Tužilaštvo: Hitno identifikovati napadače
Milos Tesic/ATAImages

Podeli:

Pomenuti portal piše da je Vuk Cvijić iz čista mira napao Milana Lađevića, čak mu se, kako navode, unosio i u facu, a onda je počeo da mu preti. 

"Prišao je stolu i iz čista mira počeo cinično da se smeje, vređa i da govori kako će tek da piše o nama unoseći mi se u facu. Stajao sam ispred njega, a on je nastavio da mi preti i rekao je ovim rečima 'da ćemo ga zapamtiti'. On je inscenirao da sam ga ja odgurnuo. Pretio mi je i policijom", rekao je Milan Lađević, piše Republika. 

Po saznanju iz medija da je u centru Beograda napadnut novinar Vuk Cvijić, Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović dao je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da postupi i utvrdi sve okolnosti ovog slučaja.

Hitno je naloženo da se identifikuju i procesuiraju napadači, jer nasilje i napadi na novinare ne smeju biti tolerisani.

Sa druge strane, Milan Lađević tvrdi, kako prenose mediji, da je zapravo on napadnut i da je on za napad prijavio Vuka Cvijića.

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: