Društvo 0

26.05.2024.

14:48

Sutra ujutru maglovito, u toku dana sunčano i toplo

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) sutra ujutru po kotlinama i visoravnima zapadne, jugozapadne i južne Srbije očekuje se kratkotrajna magla ili niska oblačnost.

Izvor: Tanjug

Sutra ujutru maglovito, u toku dana sunčano i toplo
Shutterstock/Roxana Bashyrova

Podeli:

U toku dana biće pretežno sunčano, u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost, tek ponegde moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak.

Duvaće slab, promenljiv vetar.

Najniža temperatura biće od 8 do 15 °C, a najviša od 25 do 28 °C. U Beogradu sutra će biti pretežno sunčano.

Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od 12 do 15 °C, a najviša oko 28 °C. Idućih sedam dana očekuje se toplo vreme.

U utorak će biti pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i istočne Srbije mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

U sredu i četvrtak biće promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Zatim će do kraja perioda u većini predela biti suvo sa dužim sunčanim intervalima, a kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak moguć je tek ponegde u brdsko-planinskim predelima.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: