Društvo 0

16.04.2024.

19:04

Zadržavanje za kamione na prelazu Bogojevo pet sati

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 17.15 časova, teretna motorna vozila na graničnom prelazu Bogojevo na izlazu iz zemlje čekaju pet sati, dok je zadržavanje na Batrovcima i Šidu četiri sata.

Izvor: Tanjug

Zadržavanje za kamione na prelazu Bogojevo pet sati
Profimedia

Podeli:

Na Horgošu, takođe na izlazu, kamioni čekaju tri sata, dva sata je zadržavanje na graničnim prelazima Sremska Rača i Gradina, a na Kelebiji sat vremena.

Na prelazu Preševo teretnjaci na ulazu u zemlju čekaju dva sata, a na izlazu 90 minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije. 

Na ostalim GP nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na putničkim terminalima graničnih prelaza u Srbiji nema zadržavanja.

Kako se navodi u saopštenju, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Tokom popodneva i večeri zbog kiše ili povremenih pljuskova kolovozi mogu biti mestimično vlažni. Van gradova saobraćaj je umerenog inteziteta, a usporena vožnja moguća je na mestima gde su u toku radovi na redovnom održavanju puteva ili izgradnji novih deonica, navodi se u saopštenju AMSS.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: