WoT – Za praznike stiže Vini Džons

World of tanks nastavlja tradiciju da za novogodišnje i božićne praznike pravi specijale koji traju dosta dugo i koji obično imaju neku poznatu ličnost iz akcionih filmova da ih promoviše. Ove godine je to Vini Džons, britanski glumac na našim prostorima najpoznatiji po ulogama žestokog momka iz filmova Dve čađave dvocevke i Sneč.

eSports

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Sreda, 22.11.2023.

16:31

WoT – Za praznike stiže Vini Džons
Foto: Wargaming

Specijal kreće od 1. decembra a igrači koji se odluče da se pridruže Viniju će kroz dnevne misije i nagrade moći da osvoje kamuflaže, ambleme kao i naravno nešto vrednije poklone kada popunjavate garažu. Vinija Džonsa uglavnom pamtimo po ulogama uterivača dugova pa će biti interesantno videti kako će se uklopiti kao komandir vašeg tenka ali je sigurno da se njegov čvrsti stav mora preneti i na bojno polje. Iako je sada u ulozi Deda Mraza teško da će moći da pobegne od svog imidža grubijana. Interesantno je da se u promotivnom videu za ovu kampanju pojavljuju i poznati World of Tanks strimeri kao što je Quickybaby.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: