WoT - Wargaming Steam event

Wargaming pokušava da se dodatno popularizuje na Steam platformi tako što pravi poseban event u svojim igrama World of Tanks, World of Warships, World of Tanks Blitz i World of Warplanes. Ovaj događaj kreće ovog vikenda ali se dalje produžava sve do početka marta meseca.

eSports

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Subota, 12.02.2022.

12:12

WoT - Wargaming Steam event
Foto: Wargaming

Prvi deo je Steam Wargaming Publisher Weekend gde do kraja 14. februara možete završiti misije koje vam daju WoT premium vreme kao i druge nagrade. Nakon tog perioda do 7. marta 2022. godine traje Steam Winter Front tokom koga možete skupljati tokene u dnevnim misijama a onda izvršavati i nedeljne misije kako biste dobili gold, WoT premium vreme kao i posebne kamuflaže. Tokom prvog vikenda možete pozvati i svoje prijatelje da se registruju novi nalog na World of Tanks sa kodom GOWOTSTEAM gde će dobiti 7 dana premium naloga, Pz.Kpfw. S35 739 (f) Tier III nemački tenk, 40.000 kredita, dva slota u garaži kao i nekoliko rental vozila. Takođe na Steamu možete kupiti i nekoliko ekskluzivnih bandlova za sve Wargaming igre, obično uključuju jače vozilo za World of Tanks (recimo Object 244 Tier VI sovjetski teški tenk) i slabiji brod za World of Warships, ili obrnuto na primer Tier VI francuski bojni brod Dankerk i M3 Tier III sovjetski laki tenk, plus su naravno uključene i neke stvarčice za WoT Blitz i World of Warplanes.

Interesantno je kako su se nekada free-2-play izdavači trudili da što je moguće više igrača privuku na svoju platformu da ne bi plaćali procente od transakcija platformama kao što je Steam, ali je očigledno da Steam ima ipak previše veliki potencijal da čak i promovisanje igre na ovoj platformi ima itekako smisla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: