WoT - Vraća se Steel Hunter i stiže G.I. JOE!

Interesantne vesti za World of tanks igrače, pre svega to je da od 15. marta kreće novi Steel Hunter event kao i nova sezona za Battle Pass, ali za one malo starije i nostalgične prema igračkama tu su i novi premium tenkovi inspirisani legendarnim crtanim serijalom G.I. Joe!

eSports

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Utorak, 16.03.2021.

08:59

WoT - Vraća se Steel Hunter i stiže G.I. JOE!
Foto: Wargaming

G.I. Joe je možda vrhunac svoje popularnosti doživeo 80ih i 90ih godina prošlog veka ali to takođe znači i da ga se veliki broj igrača World of Tanks itekako seća kao omiljenog crtanog i/ili igračke. Zanimljivo je da je postavka priče u ovoj franšizi da postoji globalna ekipa vojnih specijalaca koja rešava sukobe svuda po svetu, G. I. Joe, ali takođe postoji i zla teroristička organizacija Cobra protiv koje se konstantno bore. Sada te dve strane stižu i u World of Tanks gde G.I. Joe dobija posebno modifikovani američki TS-5 lovac na tenkove, dok je u ulozi Cobre sovjetski T-54 First Prototype sa zaista fenomenalno dizajniranim skinom. Naravno tu su i odgovarajući komandiri tenkova, Duke i Cobra Commander! Lično moram priznati da nisam preterano oduševljen G.I. Joe vozilom, ali T-54 u Cobra izvedbi izgleda savršeno za sve ljubitelje ovog serijala. Naravno ovi elementi na vozilima su potpuno neistorijski, nemaju uticaja na sam gameplay, i mogu se i isključiti u postavkama, ali su zaista lepi. Nezgodno je što G.I. Joe vozila dolaze samo kao premium dodaci, a možete odabrati da kupite ili samo skinove (ukoliko posedujete ova vozila ili planirate da ih nabavite) ili i premium tenkove u paketu sa skinovima i komandirima.
Foto: Wargaming
Druga stvar na koju treba obratiti pažu u World of Tanks jeste da kreće nova sezona Steel Hunter, battle royale moda, koja traje od 15. marta do 22. marta, dok će naredne runde biti u aprilu, maju i junu. Došlo je do nekih manjih promena u samom modu, ali uglavnom je suština ista – sakupljate dodatke u nadograđujete svoje vozilo s ciljem da u konačnom obračunu ostanete jedini preostali. Međutim ono što se menja jesu nagrade koje sada više nisu specifične za Steel Hunter mod ili Frontlines, već se dobijaju poeni vezani za Battle Pass, koji je takođe startovao sa novom sezonom od 15. marta. Dakle dobijate poene u Battle Pass progresiji koja vas u ovoj sezoni vodi do specijalnih stilova za ali i posebnih tokena za koje kasnije možete uzeti reward vozila, 3 koja su već poznata iz prethodne godine: AE Phase I, Char Futur 4 i Object 777 Version II, kao i dva potpuno nova vozila: Kunze Panzer i K-91-PT. Naravno Battle Pass poene ne morate zarađivati samo kroz Steel Hunter, možete igrati i obične random bitke kao i do sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: