WoT - Stižu Arnold Švarceneger i Mila Jovović u novododišnji specijal

World of Tanks poslednjih nekoliko godina pravi novogodišnje specijale gde se pojavljuju poznati akcioni heroji, poslednji u nizu je bio Arnold Švarceneger koji je u svom tradicionalnom stilu obećao da će se vratiti. I evo ga ponovo ove godine ali potpomognut još jednom akcionom junakinjom koja je vrlo poznata u svetu video igara - Milom Jovović!

eSports

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Ponedeljak, 28.11.2022.

13:33

WoT - Stižu Arnold Švarceneger i Mila Jovović u novododišnji specijal
Foto: Wargaming

Mila Jovović je svim gejmerima poznata po tome što je igrala u nekoliko filmova koji su bazirani na video igrama kao što je Resident Evil serijal ili u skorije vreme Monster Hunter film. Naravno i po ulozi u kultnom SF ostvarenju Peti Element Luka Besona. Sa druge strane sam Švarceneger osim toga što je glumio u nebrojeno mnogo akcionih filmova je inače i sam bio tenkista u vojsci Austrije pre nego što je postao bodibilder i glumac, a u svojoj kolekciji neobičnih vozila ima i M47 Patton tenk koji možete naći i u World of Tanks, a za koga se odlučio zato što je tokom služenja vojnog roka baš tim vozilom upravljao.

Mila Jovović i Arnold Švarceneger donose mnogo lepih poklona za igrače u World of Tanks, princip je sličan kao i prošlih godina - izvršavate misije da bi dobili dekoracije koje u zbiru donose velike bonuse u igri. Jedan od bonusa su i komandiri sa glavim likovima iz operacije. Sam događaj traje u PC verziji igre od 1. decembra do 9. januara 2023. godine. Slični događaji su predviđeni i za World of Tanks Modern Armor (konzolnu verziju) kao i za WoT Blitz, s tim da je njihovo trajanje nešto kraće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Podeli: