eSports

Utorak, 24.05.2022.

15:48

WoT – stiže nova Battle pass sezona sa Warhammer 40k tenkovima

Nova sezona Battle pass uskoro stiže u World of Tanks koji je obojen u tematiku Warhammer 40.000 univerzuma odnosno skinovi koji se dobijaju su inspirisani popularnom franšizom Games Workshopa.

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

WoT – stiže nova Battle pass sezona sa Warhammer 40k tenkovima
Foto: Wargaming

U Warhammer 40.000 univerzumu je jedina konstanta rat a sukobi između frakcija su ono što definiše život. Takođe u vremenu pre opštih sukoba postojao je period poznat kao Age of Technology su pravljeni artifakti poznati kao STC – Standard Template Construct, koji su sadržali svakakva znanja ali i imali mogućnost da svoja znanja prilagođavaju izmenjenim okolnostima i da prave nova rešenja. U savremenom Warhammer 40.000 univerzumu STC su relikvije koje sadrže nepojmiva tehnološka znanja i kao takvi mogu biti od izuzetne koristi svakoj od frakcija. Pronađen je jedan takav i Ultramarines, Death Guard i Evil Sunz Orks jurišaju kako bi ga se prvi domogli.
Foto: Wargaming
To znači da ćete osvajanjem svaka od tri glavna stadijuma Battle Pass u World of Tanks dobiti po 3D skin (za Object 430U, E-100 ili STB-1) kao i naravno komandira koji je iz jedne od frakcija. Battle Pass poeni se dobijaju na standardni način – borbama u Tier VI-X vozilima, a ovaj Battle pass će trajati od juna do kraja avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: