eSports

Četvrtak, 01.09.2022.

09:14

WoT - Stigao je update 1.18

Najveći update za World of tanks ove godine je stigao i donosi pregršt novina - novo tehnološko stablo italijanskih lovaca na tenkove, nova Outpost mapa, veliki broj vozila je rebalansiran, napravljena je nova mehanika uništavanja gusenica na tenkovima i slično.

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

WoT - Stigao je update 1.18
Foto: Wargaming

Nova linija italijanskih lovaca na tenkove kreće od Tier V i ide do Tier X, svi imaju solidan prednji oklop i solidnu depresiju topa i dobri su za borbe na bliskim i srednjim razdaljinama. Tenkovi tier VII i više imaju malo drugačiji tip autoloader mehanizma nego što je to situacija sa italijanskim tenkovima. Naime njihov sistem je mnogo sličniji onome što koriste francuski tenkovi ali je vreme punjenja između dve granate u šaržeru poprilično dugačko. Na primer za Tier X lovac ima vreme punjenja celog šaržera od 24 sekunde, dok je vreme punjenja između granata celih 8 sekundi. Međutim sa dobrim oklopom, 5 granata u šaržeru i alpha dmg od 530 HP po granati on je mnogo upotrebljiviji u situaciji bliske borbe protiv protivnika kao što su IS-7 ili 60TP pa samim tim je i dosta prilagođen takvom načinu igre.
Foto: Wargaming
Nova Outpost mapa kombinuje otvorene terene i zelenilo sa urbanim delom zamka i rovovima nudeći različite opcije za taktike u random bitkama. Takođe došlo do promena i na drugim mapama kao što su Berlin, Himmelsdorf, Pearl River, Murovanka, Redshire i Glacier. Uz to treba imati u vidu da je dobar broj vozila rebalansiran, što u smislu poboljšavanja karakteristika, što u smislu njihovog smanjivanja. Promene se odnose na Kranvagn i AMX M4 mle. 54 od Tier X vozila, ali i na vozila nižih tierova kao što su Emil II, AMX 65 t, T29, M44, TVP VTU Koncept, CS-44 i druga.

Došlo je do promena i u matchmakingu, pa će sada biti neophodno da je isti broj lakih tenkova u oba tima, dok je broj tenkova na točkovima ograničen na 1 vozilo po timu, iz ovog razloga u vodovima Tier VII-X može da bude samo jedan laki tenk ili tenk na točkovima. Artiljerija se takođe menja i iako ostaje mogućnost da postoje borbe sa po 3 artiljerije u timu, najveći broj bitaka će biti sa 0-2 artiljerije po timu.

Konačno sistem kako gusenice funkcionišu je takođe promenjen pa će vizuelno biti mnogo interesantnije kada skinete gusenicu sa protivničkog tenka s obzirom da sada imaju svoj poseban fizički model, ali ovo radi samo ako su vam grafička podešavanja podešena na visoka pošto ovo ima uticaja na performanse igre na slabijim računarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

13 h

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Podeli: