Sport 0

17.04.2024.

17:47

Poznati fudbaler Milana oformio svoju esports organizaciju!

Još jedan zvezda svetskog fudbala ulaže u esport!

Autor: B92

B92
Poznati fudbaler Milana oformio svoju esports organizaciju!
Wopa Esport

Podeli:

Simon Kjær, osvajač Serie A sa Milanom, udružio se Martinom Rosenbækom, osnivačem HLTV-a, kako bi formirao novu esports organizaciju po imenu WOPA.

U objavi na Twitteru, Simon Kjær je naveo svoju ljubav prema igri kao jedan od razloga za njegovo uključivanje u esport. „Volim da igram Counter-Strike i nadam se da ću moći da pomognem mladim devojkama i momcima da pronađu i neguju svoju strast.”, dodao je.

WOPA je istovremeno predstavila i svoj prvi CS2 sastav u kojem će se naći igrači koji su do nedavno nastupali za CEPTER. 

Iako se ne radi o sastavu od kojeg možemo da očekujemo velike stvari, jasno je da su Simon i njegov tim fokusirani na razvoj mladih talenata. U svakom slučaju, ostaje nam da vidimo koliko će posvetiti ovom projektu i da li će jednog dana dostići uspeh kakav je napravio David Beckham sa svojim Guildom, ili Sergio Aguero sa KRU Esportsom.

Da li verujete da će igrač Milana biti uspešan i u esportu?

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: