Procurele slike – Blizzard sprema Overwatch 2

Kako stoje stvari, u petak na Blizzconu dobićemo nešto što je malo ko očekivao, a to je Overwatch 2. Blizzard već neko vreme nije u najboljim odnosima sa svojim fanovima, ali ovaj put su definitvno obradovili veliki broj ljudi. Iako još uvek ništa nije potvrđeno, nekoliko slika je procurelo, te se spekuliše da bi Overwatch 2 uz Warcraft Reforged mogao da bude glavna stvar na ovogodišnjem festivlu.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 29.10.2019.

12:10

Procurele slike – Blizzard sprema Overwatch 2

Izvor: RUR Esports

Kada se u junu prvi put pojavila informacija da postoji šansa da se dobijemo Overwatch 2, malo ko je u to poverovao. Ipak, kada su se na tviteru pronašle ovakve slike, fanovi su počeli ponovo da veruju. Kako neke spekulacije govore, drugi deo popularne pucačine bi trebao da bude više fokuisran na pozadinu svojih likova, nego što je to bio prvi deo. Samim tim najavljene su i nove PvE misije, kao i potpuno novi gejm mod – PUSH. Takođe, možemo da očekujemo i nove likove, pošto su i na pretohdna dva Blizzcona bili predstavljeni novi(Ashe u 2018. godini i Moira u 2017. godini).

Blizzcon zvanično počinje u petak 1. novembra, što znači da će verovatno svi prisutni imati priliku da isrpobaju novu igru. Kako se vama sve ovo čini i šta očekujete od Blizzardove ”nove” igre?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: