Blizzard zvanično otkrio novog Overwatch 2 heroja, Kiriko

Posle gomile glasina, tizera i procurelih video klipova, Blizzard je konačno predstavio novog Overwatch 2 heroja, Kiriko. Kiriko dolazi iz Japana, i biće prvi support u igri otkako je Baptiste izašao 2019. godine.

eSports

Izvor: RUR

Četvrtak, 15.09.2022.

18:08

Blizzard zvanično otkrio novog Overwatch 2 heroja, Kiriko
Foto: Blizzard Entertainment

Kiriko će biti prvi Overwatch heroj koji će biti ”zaključan” iza Battle Pass pretplate. Igrači koji kupe premium pretplatu dobijaju Kiriko ”besplatno”, dok igrači koji poseduju besplatnu verziju Battle Pass-a moraju da dostignu 55. nivo kako bi je otključali. Pored toga, svi igrači koji su kupili originalni Overwatch do 23. juna 2022. godine takođe automatski dobijaju Kiriko.

Blizzard ju je opisao kao ”hibridnog support heroja”. Njen Primary Fire, Healing Ofuda, je klasičan heal, dok Secondary Fire izbacuje smrtonosni kunai. Swift Step joj omogućava da se teleportuje do saveznika, i to kroz zidove, slično Guardian Angel magiji od Mercy.

Možda i njena najkorisnija sposobnost, Protection Suzu kreira barijeru koja sklanja negativne efekte sa saveznika, i čini ih neuništivima na kratko vreme. Iako deluje izuzetno moćno, Protection Suzu navodno ima veoma veliki cooldown.

Njen ulti, Kitsune Rush, na podu ostavlja ”trag”, koji saveznicima daje poboljšan movement speed, attack speed, reload speed i cooldown reduction. Pored toga, Kiriko može da se penje po zidovima, baš kao Genji i Hanzo.

Kiriko možete igrati od 4. oktobra, kada Overwatch 2 bude ušao u early access.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: