Djole i Kepa potpisali za Galatasaraj

Poznati srpski PES/eFootball igrači, Đorđe ”Djole” Milićević i Stefan ”Kepa” Slavković su sinoć zvanično potpisali za turskog giganta, Galatasaraj!

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 02.06.2022.

19:25

Djole i Kepa potpisali za Galatasaraj
Foto: Galatasary

Srbija je jedna od najboljih svetskih nacija u PES-u, video igri koja je doživela veliki udarac kada je prošle godine objavila eFootball kao zamenu za ono što smo se svi već godinama unazad navikli. Igra je doživela pravi debakl po izlasku, ali stvari počinju polako da se vraćaju u normalu, pa samim tim i profesionalna scena.

Samo nekoliko dana nakon što je Marko ”Roksa” Roksić potpisao za Barselonu, još dva srpska igrača su pronašla angažman u jednom od evropskih klubova. Kepa i Djole će imati priliku da zaigraju sa Mucahitom, dobro poznatim turskim igračem, kojeg je baš Djole prošle godine savladao u finalu Nacionalnog Kupa u Ukrajini.

Ugovor je potpisan za vreme predstojećeg turnira koji će trajati tri nedelje. Pošto igra još uvek nije gotova, nemamo informaciju kada će krenuti profesionalna liga, zbog čega postoji šansa da će profesionalni igrači morati još uvek da se strpe, pre nego što dobiju priliku da potpišu višemesečne ugovore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: