Esports B92.net

Zmajić Smolder je zvanično stigao na LoL live servere

Kako vam se čini novi League of Legends šampion?

RUR
Podeli
Foto: Riot Games
Foto: Riot Games

Ako pogledamo njegov arsenal magija, Smolder najviše podseća na klasičnog spellcastera. Uprkos tome, 168. LoL šampion je zapravo AD carry koji bi trebalo da se igra sa botlejna. Ipak, sigurni smo da će u početnom periodu igrači eksperimentisati sa drugim pozicijama, primarno na midlejnu.

”Ako zanemarimo nekoliko izuzetaka, naši AD spellcasteri uglavnom ”opadaju” u kasnijoj fazi meča. Sa tim u vidu, smatramo da Smolder i te kako ima potencijala i u late game-u”, rekao je glavni gameplay dizajner za LoL, Met Lang-Harison.

Smolder je stigao u Rift u pomalo ”nezgodnom” periodu za AD carry šampione, jer mnogi LoL igrači dovode njihovu efikasnost u pitanje u poređenju sa drugim pozicijama u igri. Neki igrači smatraju da su ovi šampioni generalno slabi zbog njihove kompleksnosti i slabih statistika u početnom delu meča, dok drugi misle da mogu biti vrlo jaki zbog njihovog scaling potencijala. Baš zato će biti vrlo interesantno videti kako će se igrači snaći sa Smolderom.

Prema Riotovom planu (koji će se možda izmeniti zbog velikih previranja u kompaniji), sledeći LoL šampion će biti mid lane mage. Trebalo bi da izađe na proleće, ali nam tačan datum još nije poznat.

Kao i svi novi LoL šampioni, Smolder košta 975 Riot poena ili 7.800 Blue Essence-a.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.