MSI: Phong Vu Buffalo potpuno demolirao G2 i ostvario prvu pobedu

Miljenici publike ovogodišnjeg MSI-ja, domaća ekipa Phong Vu Buffalo, potpuno je demolirala G2 Esports trećeg dana nadmetanja. U okršaju za koji su svi bili sigurni da će G2 lako dobiti, PVB je iznenadio sve, od igrača, do fanova i analitičara. Iako su evropljani draftovali vrlo komfornu timsku kompoziciju za svoje igrače, sa Jankosom na Karthusu, Capsom na Ireliji i Wunderom na Ryzeu, Phong Vu ih je potpuno nadigrao.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Nedelja, 12.05.2019.

13:37

MSI: Phong Vu Buffalo potpuno demolirao G2 i ostvario prvu pobedu

Izvor: RUR Esports

Nakon izuzetno agresivnog starta, gde je već u drugom minutu AD keri PVB-a uzeo first blood nad Perkzom, domaćini su nastavili dominantno. Igrač partije je svakako bio džangler – Meliodas, koji je nameštao genkove na sve strane. Već na početku su uspeli da obezbede 8 kilova, dok je G2 bio apsolutno nemoćan.

Zasluge idu i top lejneru – Zerosu, koji je u nekoliko navrata napravio solo kilove sa Akali nad Wunderom, koji je poznat kao jedan od najboljih Ryze igrača na svetu. Ne samo što je demolirao protivničkog lejnera, Zeros je svuda po mapi pronalazio 1 na 1 fajtove.

PVB su u sedamnaestom minutu ejsovali G2 i zabeležili ogromnu prednost od 10.000 golda samo dva minuta kasnije. U dvadesetdrugom minutu se odlučuju za Barona, koji je G2 neuspešno pokušao da zaustavi. Nastavili su da otvaraju mapu i pritiskaju Evropljane na svim stranama. Odmah po spawnu naredog Barona, PVB forsira timfajt, koji su na kraju dobili, te im se otvorila prilika za još jednog Barona.

Sa pojačanim minionima, uleteli su u bazu G2 Esportsa, koji se u tom trenutku, praktično više nije pitao. Nakon poslednjeg ejsa u 31-om minutu, Phong Vu Buffalo dolazi do svoje prve pobede na ovogodišnjem Mid Season Invitationalu. Danas ih čeka još jedan težak gejm, protiv neporaženog Invictus Gaminga, ali i dalje postoji šansa da se provuku u nokaut fazu.

G2 Esports je pretrpeo iznenađujuće težak poraz protiv ekipe koja do sada nije zabeležila ni jednu pobedu, ali zahvaljujući trenutnom skoru od 3 -2, i dalje imajub realne šanse za prolaz. Od 13h se sastaju sa velikim SK Telecomom T1, koji su vrlo lako savladali prvog dana nadmetanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: