LoL 0

21.03.2024.

17:44

LoL MMO je i dalje u razvoju, ali nije ni blizu gotov

Riot ne želi da izda naslov koji ne ispunjava standard kompanije i njenog bogatog kataloga popularnih igara.

Autor: B92

B92
LoL MMO je i dalje u razvoju, ali nije ni blizu gotov
Riot Games

Podeli:

Posle više od godinu dana totalne tišine, Riot se konačno oglasio na temu svog dugoočekivanog MMORPG-a u LoL univerzumu. Kompanija je potvrdila da je projekat i dalje u razvoju, ali da je odlučila da krene da radi na igri praktično ”od nule” jer nije dovoljno inovativna u poređenju sa drugim modernim MMORPG naslovima.

”Ne želimo da napravimo ”već viđeni MMO sa LoL šminkom”. Želimo da napravimo nešto zaista nesvakidašnje, igru koja će predstavljati sledeći korak u evoluciji ovog žanra”.

Riot je potvrdio da će nastaviti da radi ”u tišini” i da ne očekujemo nove vesti o projektu ”narednih nekoliko godina”. Iako su ovo tužne vesti, drago nam je što se Riot opredelio za kvalitet, umesto za jeftini, generični MMO koji bi se verovatno dopao samo fanovima LoL-a.

Ako igra zaista izađe, verujemo da će biti najbolji način da se igrači upoznaju sa svetom Runeterre koji Riot gradi poslednjih 15 godina. Svakako zvuči kao odlična postavka za jedan sjajan MMO, tako da će biti prava šteta ako ga Riot otkaže. Ako išta, mnogi su uzbuđeni da vide igru koja će parirati drugim popularnim MMO naslovima poput WoW-a, slično kao što je Valorant postao konkurent kanteru.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: