LoL 0

20.06.2024.

15:14

Upoznajte Auroru, novog League of Legends šampiona

Auroru u Riftu očekujemo sredinom jula.

Autor: B92

B92
Upoznajte Auroru, novog League of Legends šampiona
Riot Games

Podeli:

Posle meseci hajpa i kriptičnih najava, Riot Games je zvanično predstavio splash art za 168. League of Legends šampiona, Auroru. Takođe poznata kao ‘Witch Between Worlds’, Aurora dolazi iz zaleđene tundre Freljorda i pripada Vastaya rasi, kao i Rengar i Ahri. Ovde možete pročitati njenu kompletnu biografiju.

Riot i dalje nije prikazao njene magije, ali znamo da je mage i da ”može da vidi ono što drugi šampioni ne mogu”. Spekuliše se da će Aurora imati sposobnost koja će je transportovati u drugu dimenziju, ili u kontekstu LoL-a, alternativnu verziju Rifta, gde će moći da interaguje sa objektima i jedinicama koje nisu vidljive drugim šampionima.

Datum izlaska nam nije poznat, ali pretpostavljamo da će do kraja juna stići na PBE servere. Insajderi veruju da će Aurora izaći 17. jula sa pečom 14.14, par dana nakon završetka Faker’s Hall of Legends eventa. 

Riot Games planira tri šampiona za 2024. godinu. Smolder je izašao u februaru dok Ambessa Medarda verovatno stiže u novembru zajedno sa Arcane sezonom 2.

Kakva su vaša očekivanja od Aurore?

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: