LoL 0

11.04.2024.

16:09

Glasovna glumica garantuje da ćemo svi plakati na kraju druge Arcane sezone

Ako ste mislili da je kraj prve sezone bio tužan, ništa još niste videli.

Autor: B92

B92
Glasovna glumica garantuje da ćemo svi plakati na kraju druge Arcane sezone
Riot Games/Netfix

Podeli:

Ela Parnel, glasovna glumica koja tumači ulogu Jinx/Powder u Netflix seriji Arcane, otkrila je šta možemo da očekujemo od druge sezone.

”Nedavno sam se vratila u studio kako bih snimila još nekoliko linija dijaloga za poslednju epizodu druge sezone. Plakala sam. Mislim da će i drugi plakati, pošto je poslednja epizoda jako teška za gledati. Kraj definitivno nije srećan”, otkrila je Parnelova.

Bez da ulazimo u detalje i spojlere, i prva sezona je imala dosta mračnih i tužnih momenata, tako da ne možemo da zamislimo šta bi to moglo da se desi na kraju druge.

Arcane je bila jedna od najiščekivanijih serija 2021. godine, a kada je konačno objavljena, postala je hit senzacija kako među ljubiteljima video igara, tako i među ljubiteljima dobrih TV serija. Arcane je očarao svoje gledaoce, a nezaboravni likovi su osvojili srca istih na više načina. Animacija i muzika su dočarali kompletan svet na način na kakav samo Riot zna to da uradi. Jedva čekamo drugu sezonu!

Arcane season 2 izlazi u novembru.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: