RUR Esports ekipa i dalje neporažena na regionalnoj HotS sceni

Već tradicionalno Heroes of the Storm turnir i po treći put je stigao na Games.CON festival, gde je RUR Esport ponovo ugostio najbolje ekipe iz zemlje i regiona.

eSports

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Sreda, 05.12.2018.

17:05

RUR Esports ekipa i dalje neporažena na regionalnoj HotS sceni

Ove godine je interesovanje bilo najveće do sada, čak 16 ekipa je želelo da učestvuje na turniru, ali smo nažalost mogli da ugostimo samo 10, što je i dalje veoma rekordan broj.

Ovo se prirodno odrazilo i na kvalitet turnira, koji je bio ubedljivo najbolji do sada HotS turnir u regionu, sa puno uzbudljivih mečeva i preokreta, od samog starta pa sve do velikog finala.

Nosioci grupa bili su RUR Esports i Gilipteri, finalisti RUR Reboot Infogamer turnira u Zagrebu, ali su tu bile i ekipe Peak Esports i lvlUP, kao još dva favorita među ostalim učesnicima. Upravo su na kraju ove četiri ekipe ušle u polufinale, a presudan momenat bio je u grupi 2 gde su lvlUP uspeli u direktnom duelu da pobede Giliptere i osvoje prvo mesto u grupi i izbegnu RUR Esports u polufinalu.

Tako su Gilipteri morali na RUR u prvom polufinalu, i pružili su nam fenomenalnu prvu partiju, gde je nakon pola sata igre RUR Esports jedva dobio, i onda je ritam Giliptera opao, te je kranji rezultat bio 3-0 i finale za RUR. U drugom polufinalu ekipe Peak Esports i lvlUP su nam pružile verovatno i najbolju seriju na turniru, gde je posle puno prekoreta i uzbudljivih momenata na kraju pobedu odnela ekipa lvlUP sa 3-2 i tako sebe izveli na megdan protiv RUR Esports, najbolje ekipe regiona.

I moramo reći, lvlUP je pružio zaista ozbiljan meč dostojan finala. Iako je kranji rezultat bio 3-0 za RUR, svaka mapa bila je puna preokreta i čak je i lvlUP imao dominaciju dobar deo early gamea uvek, ali je onda RUR dobijao makro igru i tako privodio partije u svoju korist.

Na kraju, nama ostaje samo da čestitamo svim ekipama na sjajnom turniru i neverovatnim partijama, hvala na najboljem turniru do sada i vidimo se uskoro sa nekim novim takmičenjima!

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: