HotS: Orphea stiže kao prvi originalni Nexus heroj!

Večeras je počelo otvaranje BlizzCon 2018 festivala i videli smo jako puno najava i novina!

eSports

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 02.11.2018.

21:03

HotS: Orphea stiže kao prvi originalni Nexus heroj!

Što se tiče Heroes of the Storm, glavno uzbuđenje donosi novi heroj - Orphea, koju smo videli već ranije u HotS stripovima. Ona izgleda veoma moćno i u trejleru se suprotstavlja čak i protiv moćnog Raven Lorda, čija je, kako smo saznali u snimku, ćerka.

Ona će biti midrange assasin, sa veoma moćnim sustanim damage magijama, čije vizuelne animacije izgledaju prelepo, i ovo je posle dužeg vremena jedan od heroja sa vizuelno najupečatljivijim veštinama. Njeno Q - Shadow Waltz je ogromni krak koji udara u pravoj liniji i nanosi 150 damage, sa vraćanjem mane, dashom i smanjenim cooldownom ukoliko pogodi heroja, njen W je Chomp i jednostavno nanosi puno damagea herojima ispred nje (285), dok je njeno E Dread, koje takođe nanosi veliki damage i usporava heroje na kraju njegovog efekta.

Na prvi pogled deluje kao veoma moćan burst heroj, i pre svega izgleda vizuelno jako lepo po pitanju njenih animacija, tako da verujemo da će biti pravo uživanje igrati je.

Za sada, uživajmo u sjajnom trejleru ispod, a odmah ispod trejlera je i Spot Light za novog heroja, gde možete detaljnije videti kako rade i funkcionišu njene osobine.

ps. Dobili smo i nešto što je zajednica tražila godinama - Janitor Leorc skin i Kevin announcer!
Izvor: RUR .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: