Deckard Cain stigao na PTR zajedno sa Genji nerfovima

Noćas je na evropske Battle.net test servere stigao najnoviji patch za Heroes of the Storm, koji će igrači testirati nedelju dana pre nego što dođe u “lajv” verziju igre.

eSports

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 17.04.2018.

15:47

Deckard Cain stigao na PTR zajedno sa Genji nerfovima

Patch nam pre svega donosi novog heroja, čuvenog učenjaka iz Diablo sveta, starca Deckard Caina, o kome više možete pročitati ovde.

Par heroja dobilo je sitne korekcije kod određenih osobina i talenata, kao što su Sylvanas, Cassia i Fenix, ali pored Deckarda, glavna “zvezda” ovog patcha je neslavni Genji, nad kojim je izvršeno nekoliko izmena koje bi pomogle da generalno igranje protiv njega ne bude frustrirajuće.

Smanjen mu je range na Swift Strike (E), povećan cooldown na Traitu, a Swift Strike resetovanje uz pomoć Dragon Bladea je sada pomereno na level 20 talenat. Kao nadoknadu za ove promene, povećan mu je Health, HP regeneracija i bazični napad.

Zanimljive “quality of life” izmene dolaze i za Zagaru i Blazea, iz čijih ćete najdus crva i bunkera moći da izlazite prostim klikom u željenom pravcu, što je promena koju jako puno pozdravljamo i što je nešto što i čitava zajednica traži već jako dugo.

U draft vazi partija će sada umesto 3d avatara, stajati 2d slike heroja, kako bi ih lakše raspoznavali.

Celu listu promena možete videti na ovom linku, a one će u “živu” verziju igre stići narednog utorka, nakon nedelju dana provere na test serveru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: