Blizzard najavio novu Hearthstone ekspanziju

Blizzard se konačno oglasio, te nam je i pored velikog balans peča, stigao i trejler za novu Hearthstone ekspanziju – Scholomance Academy.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 15.07.2020.

12:24

Blizzard najavio novu Hearthstone ekspanziju

Izvor: RUR Esports

U novoj ekspanziji ćemo dobiti 135 novih karata, a 40 će biti dual-class karte, što znači da će biti ubačene karte koje će moći da koriste dve klase.

U Warcraft svetu, Scholomance je poznat kao Necromancy škola. To znači da će se ekspanzije vrteti oko magije, magičnih karaktera i svega što ima bilo kakve veze sa Scrourge-om.

Još jedan veliki novitet u ovoj ekspanziji će biti Spellburst. To je efekat koji će imati neke karte i koji će se aktivirati tek nakon što odigrate neku magiju. Takođe, Spellburst se može aktivirati samo jednom.

Ekspanzija će stići početkom avgusta, a kao i obično, Blizzard je ubacio mogućnost da unapred otkupite packove. The Scholomance Academy Mega Bundle će koštati $79,99 i sadržaće 80 packova, 5 bonus zlatnih card packova, jednu nasumičnu Scholomace Legendary kartu, Kel’Thuzad Mage Skin i Kel’Thuzad card pack. Uz ovo takođe dobijate Tavern Pass i četiri arena ulaznice.

Standardni Bundle če koštati $49,99 i sa sobom će nositi 55 packova, jednu nasumičnu Legendary kartu i Kel’Thuzad card pack.

Da li ste zadovoljni novom ekspanzijom?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: