Asterix je pobednik IRL Hearthstone turnira

Ovog vikenda okupio se veliki broj Hearthstone igrača kako bi se takmičili za vredne nagrade. Iako smo prvobitno mislili da će se turnir održati tokom karantina, na neki način smo zadržali igrače da bar još malo ostanu u kućama.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 10.05.2020.

23:49

Asterix je pobednik IRL Hearthstone turnira

Izvor: RUR Esports

Momak kojem je malo falilo da napravi veliki rezultat na Games.con-u 2019. godine, sada je uspeo da napravi korak dalje i da dođe do finala. Tamo ga je sačekao Salebk4, koji je na putu do finala uspeo da napravi nekoliko velikih pobeda.

U prvom meču Sale je igrao Demon Huntera, najnoviju klasu, koja ovoga puta nije bila dovoljno jaka, pa je Priest doneo prednost Asterixu. Demon Hunter je dobio novu šansu i za razliku od prvog meča, sada je uspeo da se iskupi i da izjednači meč u ovom finalu. Kraj nije mogao da bude neizvesniji, pošto smo gledali borbu Paladina i Warriora. Paladin špil je uspeo da bude istrajniji i tako je na kraju Asterix uspeo da se domogne prve nagrade.

Čestitamo svim igračima i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo družiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: