Esports B92.net

Dota 2

OG kompletirao novu petorku

Ovih dana se dosta pričalo o promenama koje je OG napravio sa svojim Dota 2 sastavom, da bi sinoć konačno stavili i tačku na sve priče. Dvostruki osvajač Internationala zvanično je predstavio Martina “Saksa” Sazdova i Jeik “MidOne” Nai Ženga, kao svoja dva pojačanja.

Dota 2 četvrtak 30.01. 18:16 Komentara: 2

Nekada rivali, sada saigrači – OG doveo SumaiLa

Sinoć je premijerno prikazan True Sight, dokumentarni film o finalu prošlogodišnjeg Dota 2 Internationala, čiji su glavni akteri bili igrači OG-a i Team Liquida. Na kraju tog filma, igrači su izašli na binu kako bi odgovarali na pitanja svojih navijača. Kao što je bilo i očekivano, sve je zanimalo koga će OG dovesti da zameni trojac, koji je napustio aktivnu postavu u poslednjih par dana.

Dota 2 sreda 29.01. 17:57 Komentara: 7

OG spao na dva igrača – Ceb najavio odlazak

OG nastavlja da rastužuje svoje navijače! Treći dan zaredom, stigla nam je treća tužna vest. Nakon što je Ana potvrdio da će propustiti ostatak sezone i nakon što je JerAx završio svoju karijeru, Sebestien ”ceb” Debs je odlučio da se povuče iz aktivnog sastava i preuzme neke drugu ulogu u organizaciji.

Dota 2 utorak 28.01. 18:16 Komentara: 1

Dvostruki osvajač Internationala, JerAx završio profesionalnu karijeru

Finalni meč Dota 2 Internationala 2019. godine će verovatno biti i poslednji meč u kojem smo gledali petorku OG-a kako se takmiči. Samo dan nakon što je Anatan ”Ana” Fam najavio da će pauzirati do kraja sezone, stigla nam je informacija da je Jese ”JerAx” Vainika odlučio da završi svoju profesionalnu karijeru, što znači da mu je TI9 bio poslednji turnir koji je igrao.

Dota 2 nedelja 26.01. 17:35 Komentara: 3

TI9 True Sight stiže 28. jaunara

Kao što je to bio slučaj i prošle godine, True Sight film, posvećen pobednicima Dota 2 Internationala biće premijerno prikazan u bioskopima 28. januara. Dugo iščekivani film će se po prvi put prikazati u Vavilon Teatru u Berlinu, a ubrzo nakon toga ćemo moći da odgledamo i preko Youtube-a.

Dota 2 subota 4.01. 17:45 Komentara: 0

Dota 2 igrači OG-a su esportisti koji su najviše zaradili u 2019. godini

Ova godina je definitivno jedna od najvećih godina za esport ikada, naročito ako pogledamo broj vrhunskih turnira, koji su se održali u tom periodu. Igre su obarale mnoge rekorde u poslednjih par meseci, ali ipak jedna igra se po nečemu i dalje razliku od svoje konkurencije. OG nije bio toliko aktivan u 2019. godini, ali kada je bilo najvažnije, odigrali su bez greške, zbog čega su i došli do najvećeg trofeja i novčane nagrade u istoriji esporta.

Dota 2 ponedeljak 30.12. 17:31 Komentara: 4

Stigao Frostivus i Ogre Arcana

Kasno sinoć Valve je potvrdio datum za The International 10, ali to nije sve što smo dobili sinoć. Ubrzo nakon toga stigla nam je Ogre Arcana zajedno sa Forstivusom. Dvoglavi support heroj letos je savladao Windranger u finalu borbe za Arcanu, pa par meseci kasnije, najprestićniji skin je stigao i za ovog heroja.

Dota 2 četvrtak 19.12. 23:40 Komentara: 1

Team Secret doveo Matumbana, MidOne odlazi

Team Secret je odlučio da ode na produženu pauzu nakon The Internationala, zbog čega će propustiti prvi Major/Minor sezone. Ipak, mesec dana pre početka kvalifikacija za drugi Major, Team Secret je odlučio da predstavi potpuno osveženu petorku.

Dota 2 utorak 5.11. 00:02 Komentara: 3

Intervju sa Urošem ”Swiftending” Galićem – reprezentativcem Srbije u Doti 2

Uroš ”swifending” Galić je jedan od najboljih Dota 2 igrača u našem regionu, a 5. oktobra u Domu Omladine Beograda uspeo je sa svojom ekipom da obezbedi plasman na Svetsko IeSF prvenstvo u Južnoj Koreji, gde će sa još četiri saigrača predstavljati našu zermlju.

Do sada je nastupao za nekoliko stranih organizacija, a 2017. godine uspeo je da obezbedi plasman na Dota 2 International, najveći esports događaj godine. Do dan danas, on je i dalje jedini srpski igrač koji je nastupao na prestižnom Dota 2 takmičenju, ali sada će po prvi put imati priliku da predstavlja Republiku Srbiju na jednom turniru.

Dota 2 ponedeljak 21.10. 16:56 Komentara: 0

Povratak legende – novi Steelseries Sensei Ten miš

Steelseries je odlučio da vrati na scenu jedan od najpoželjnijih miševa prethodne dekade – Sensei. Miš je dobio novi senzor i brojna druga unapređenja, a posebno će se obradovati levoruki igrači s obzirom da je prilagođen za korišćenje obema rukama.

Dota 2 ponedeljak 14.10. 12:09 Komentara: 3

Poznati učesnici prvog Dota 2 Majora

Polako nam se bliži zvaničan početak nove DPC sezone, što znači da ćemo uskoro gledati prvi Dota 2 Major i Minor sezone. Znajući koje sve ekipe propuštaju start 2019/2020 sezone, po imenima ovo neće biti najjači Major, ali samim tim se otvaraju vrata nekim poptuno novim ekipama da se dokažu na velikoj sceni.

Dota 2 četvrtak 10.10. 17:07 Komentara: 2
strana 1 od 2 idi na stranu