Domaća scena 0

19.03.2024.

14:31

Prolećno izdanje Play!Con gejming konferencije: Vidimo se 23. marta na Novosadskom Sajmu!

Proleće polako stiže u naše krajeve, a sa njime i i regionalni skup domaće gejming zajednice – Play!Con Spring 2024.

Autor: B92

B92
Prolećno izdanje Play!Con gejming konferencije: Vidimo se 23. marta na Novosadskom Sajmu!
Play!

Podeli:

Pred nama je prolećni Play!Con, zakazan za 23. mart kao jednodnevni događaj gde nas očekuje niz predavanja i intervjua sa developerima sa domaće scene.

Format konferencije će biti isti kao i prethodnih godina, sa predavačima i predstavnicima domaćih game dev studija koji će razgovarati o svojim projektima, ali i generalnim temama vezanim za gejming industriju. Ipak, ovom prilikom imamo jednu bitnu novinu – Play!Con konferencija će se po prvi put održati uživo u Novom Sadu, i to u sklopu Gaming Week događaja!

Nakon vrlo uspešne Play!Con Winter 2023 konferencije, Play! ekipa se seli u Master halu Novosadskog Sajma. Organizatori su spremili ukupno četiri predavanja sa istaknutim ličnostima domaće gejming scene:

  • Jovan Vesić – Moonburnt Studio, Emotion Spark
  • Sava Minić – Nordeus
  • Aleksej Krpan – Bohemian Pulp, Sensible Shouting
  • Aleksa Jeremić – Shosha Games

Play!Con Spring 2024 će se održati u subotu, 23. marta od 13:00 do 16:45 časova. Kao i prethodnih godina, program događaja će voditi fantastični Aleksandar Manja. Ulaz je potpuno besplatan za sve!

Ako kojim slučajem niste u mogućnosti da prisustvujete ovom malom prolećnom skupu, bez brige – sva predavanja će biti snimljena i objavljena na zvaničnom Play! YouTube kanalu.

Dodatne informacije o predavačima, njihovim temama i rasporedu predavanja će uskoro biti objavljene. Za sve vesti o Play!Con Spring 2024 pratite sajt i Instagram stranicu organizatora.

Vidimo se 23. marta u Master hali Novosadskog Sajma! Program kreće u 13:00 časova!

Izvor: Play!

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: