Domaća scena 0

12.04.2024.

14:00

Domaći studio Shosha Games predstavio preslatku mobilnu igricu za sve uzraste

Nezaboravna avantura iz domaće kuhinje.

Autor: B92

B92
Domaći studio Shosha Games predstavio preslatku mobilnu igricu za sve uzraste
Shosha Games

Podeli:

Shosha Games je zvanično predstavio svoju novu igru, ''Legenda o Jaffinom Brauniju'', koja je dostupna za mobilne telefone, konkretno za Android. U pitanju je ''kratka ali slatka'' 3D akciona avantura u kojoj igrate kao Jafin Brauni na putu da pronađe Srce fabrike i spozna istinu o svom postojanju. Ovaj naslov je savršen za ljubitelje klasičnih 3D platformera i opuštajućih puzli, ali prelepo dizajniran šareni svet i razigrana atmosfera definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Najbolji deo? Igra je potpuno besplatna!

Shosha Games
Na čelu sa glavnim game dizajnerom Nikolom Šoškićem, Shosha Games je osnovan 2022. godine. Za jako kratko vreme, studio je napravio pravi bum na domaćoj game dev sceni. Prezentacije njihovih igara smo imali priliku da gledamo na mnogim domaćim i internacionalnim gaming konferencijama, uključujući Games.con u Beogradu, Digital Dragons u Krakovu i Reboot Develop u Dubroviku. Njihovi raniji projekti uključuju “Water Me” i “Water Me & You”, koji su se pokazali kao posebno popularni među domaćim gejmerima. Ako vam se dopao Water Me, ne smete propustiti Legendu o Jaffinom Brauniju!

Legendu o Jaffinom Brauniju možete preuzeti ovde.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: