CS2 0

04.07.2024.

17:29

Nemanja “nexa” Isaković pronašao novu CS2 ekipu

Nexa ekspresno pronalazi novi tim!

Autor: B92

B92
Nemanja “nexa” Isaković pronašao novu CS2 ekipu
Bleed Esports

Podeli:

Bivši igrač G2, Nemanja “nexa” Isaković, nastaviće svoju karijeru u BLEED-ovom Counter-Strike 2 sastavu. Klub je zvanično potvrdio ovu informaciju putem svojih naloga na društvenim mrežama.

Nexa je zamenio Josefa “faveN” Baumana, kojeg je klub stavio na klupu. Nemac je predstavljao BLEED od decembra prošle godine.

Davedesetsedmogodišnjak pridružio se G2 u novembru prošle godine, a 17. juna je bio stavljen na klupu. G2 je umesto njega doveo Maria “malbsMd” Samajoa iz M80. Pre toga, Isaković je igrao za OG.

Podsetimo, u maju ove godine singapurski klub je najavio dvostruku zamenu u svom sastavu: Tim “nawwk” Jonason i Joakim “jkaem” Mirbostad su dodati u početnu petorku. Tim je tada osvojio drugo mesto na MESA Nomadic Masters Spring 2024 turniru u Mongoliji.

Trenutni sastav BLEED-a:

  • Hampus “hampus” Poser
  • Kao “CYPHER” Votson
  • Tim “nawwk” Jonason
  • Joakim “jkaem” Mirbostad
  • Nemanja “nexa” Isaković
  • Aleksandar “kassad” Trifunović (trener)

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: