Aktuelno 0

27.03.2024.

18:48

Glasine su bile istinite: Predstavljen novi 6v6 shooter – Marvel Rivals

Konkurencija za Overwatch 2?

Autor: B92

B92
Glasine su bile istinite: Predstavljen novi 6v6 shooter – Marvel Rivals
NetEase Games

Podeli:

Nakon dužeg perioda glasina i skrivenih najava, Marvel je zvanično otkrio svoj novi projekat u saradnji sa kompanijom NetEase Games – timsku 6v6 pucačinu Marvel Rivals. U nastavku teksta možete pogledati trejler.

Očekivano, u trejleru možemo videti superheroje iz Marvel univerzuma, kao što su Spider-Man, Iron Man, Hulk, Magneto, Black Panther, Doctor Strange, Loki i mnogi drugi. U trejleru se takođe ističu interesantan stripski vizuelni stil, interakcije sa okolinom (skoro svaki objekat u igri možete uništiti) i Team-Up skillovi, pomoću kojih parovi određenih heroja postaju jači (Rocket Raccoon i Groot, na primer).

Igrači su odmah uporedili ovu igru sa originalnim Overwatch-om, koji se takođe igrao u 6v6 formatu. Za sada ne znamo koliko su slične, tako da ćemo morati da sačekamo da Marvel Rivals izađe kako bismo napravili adekvatno poređenje. Ko zna, možda se pokaže kao ozbiljan konkurent OW dvojci!

Iako nam datum izlaska za sada nije poznat, najavljen je zatvoreni alfa test za maj ove godine, za koji se možete prijaviti. Što se drugih tehničkih detalja tiče, znamo da će Marvel Rivals za sada izaći samo za PC i da će biti besplatan. Sa tolikom postavom šarenih likova, očekujte mikrotransakcije u vidu skinova i battle pass pretplata!

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: