Aktuelno 0

09.07.2024.

12:54

CS2 kvalifikacije za Esports Šampionat: Srbija otvara plejof mečom protiv Turske u 17:00!

Prenos možete pratiti na Klan RUR YouTube kanalu.

Autor: B92

B92
CS2 kvalifikacije za Esports Šampionat: Srbija otvara plejof mečom protiv Turske u 17:00!
SESE

Podeli:

U utorak, 9. jula nastavljaju se CS2 kvalifikacije za predstojeće Svetsko Esports Prvenstvo u organizaciji IESF-a, koje će se ove godine održati u Rijadu. Sa rezultatom 2-1 u grupi D, Srbija je uspešno obezbedila plasman u sledeću fazu takmičenja.

Srbija i Turska će prvi meč plejofa igrati 9. jula u 17:00 časova. U slučaju pobede, našu reprezentaciju 13. jula očekuje duel sa Hrvatskom ili Izraelom. U slučaju poraza, odmah igramo meč sa reprezentacijom Makedonije, u 20:00 časova. Žreb možete pogledati ovde.

”Žreb nas ne dotiče, jer svakako moramo da pobedimo najbolje da bismo prošli dalje. Očekujemo pobedu naravno, ali to neće biti jednostavno jer nas čekaju veoma nezgodni protivnici”, izjavio je naš CS2 reprezentativac Vladan ”VLDN” Radević.

Prenos mečeva će biti emitovan na Klan RUR YouTube kanalu.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: