Aktuelno 0

08.07.2024.

14:35

Poznat žreb CS2 kvalifikacija za svetsko prvenstvo u esportu

Pet najboljih reprezentacija će obezbediti plasman za 16. Svetski Esports Šampionat u Rijadu.

Autor: B92

B92
Poznat žreb CS2 kvalifikacija za svetsko prvenstvo u esportu
IESF

Podeli:

U nedelju, 7. jula završena je grupna faza muških Counter-Strike 2 kvalifikacija za predstojeće IESF prvenstvo, koje će se ove godine održati u glavnom gradu Saudijske Arabije. Sa rezultatom 2-1 u grupi D, Srbija je uspešno obezbedila plasman u sledeću fazu takmičenja.

Naša reprezentacija počinje plejof iz gornjeg dela žreba. U prvoj rundi nas čeka duel sa Turskom, najboljom reprezentacijom grupe A. Bolja ekipa će u narednoj rundi odmeriti snage sa Hrvatskom ili Izraelom, dok će se poraženi tim istog dana boriti sa reprezentacijom Makedonije za opstanak na kvalifikacijama.

Plejof kvalifikacija se nastavlja u utorak, 9. jula u 17:00 časova. Prenos svih mečeva će biti emitovan na Klan RUR YouTube kanalu.

U nastavku možete pogledati kako izgleda žreb, kao i naše rezultate iz grupne faze.

SESE

Za srpsku CS2 reprezentaciju nastupaju:

  • Luka ”c0llins” Živanović
  • Nikola ”Dragon” Bošković
  • Vladan ”Kind0” Mandić
  • Vladan ”VLDN” Radević
  • Luka ”emi” Vuković
  • Ivan ”choiv7” Živković

Od 11. do 19. novembra, najveštiji esportisti širom sveta okupiće se u Rijadu, gde će se boriti za titulu najbolje esports nacije. Na 16. Svetskom Esports Šampionatu će se igrati ukupno pet esports naslova: Counter-Strike 2, Dota 2, eFootball, Mobile Legends: Bang Bang i PUBG MOBILE. IESF ove godine takođe organizuje CS2 i MLBB turnire za žene. Nagradni fond događaja iznosi 1.000.000 dolara.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: