Aktuelno 0

12.04.2024.

19:08

Otkriven datum izlaska World of Warcraft: Cataclysm Classic

Blizzard je objavio da će nadolazeći update za World of Warcraft: Classic vratiti Cataclysm, pre nego što će zvanično biti lansirana 20. maja!

Autor: B92

B92
Otkriven datum izlaska World of Warcraft: Cataclysm Classic
Blizzard Entertainment

Podeli:

Classic će se malo zagrejati već 30. aprila sa tzv. pre-patch event-om. Pre-patch za Cataclysm u prošlosti je bio prilično velika promena. Stigli su Worgeni i Gobili, a oslobođen je bio Deathwing, koji je istovremeno svojim gnevom doneo ogromne promene na mapi, te Azeroth više nikada nije bio isti.

Puna ekspanzija 20. maja će uključiti sedam novih (za Classic) zona, devet novih dungeon-a, tri nova raid dungeon-a kao i Archeology. Flight je stigao u Kalimdor i Eastern Kingdoms. Razni patchevi će sadržavati dalje update-ove, počevši sa Rise of the Zandalari u julu, Rage of the Firelands u oktobru i Hour of Twilight koji će se pojaviti u januaru 2025. godine.

Kao i sa svim prethodnim Classic ekspanzijama, tako ćemo i sada dobiti Cataclysm kakav je bio kada je prvi put izdat 2010. godine, sa vrlo malo izuzetaka. Kada je Classic prvi put izdat, Blizzard-ov cilj je bio da igračima pruži priliku da dožive World of Warcraft onakav kakav je bio kada je prvi put lansiran, umesto da budu prisiljeni da se okupljaju na privatnim serverima koje vode igrači.

World of Warcraft: Classic je dostupan svima sa World of Warcraft pretplatom. Trenutno, glavni serveri Classic-a su u poslednjim danima ekspanzije Wrath of the Lich King, sa svim raidovima i dungeon-ima iz tog vremena dostupnim, uključujući Icecrown Citadel.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: