Putin nosi cipele proizvedene u BiH

Ruski predsednik Vladimir Putin nosi obuću za planinarenje koja je proizvedena u Bosni i Hercegovini, u pogonima Dermala u Skender Vakufu.

Svet

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

09:01

Putin nosi cipele proizvedene u BiH
Foto: EPA, MIKHAIL KLIMENTYEV, SPUTNIK

Putin je inače avanturista i veliki je ljubitelj prirode, te postoje mnoge fotografije i video-snimci sa njegovih raznih aktivnosti, a na nekima od njih se vide i cipele za planinarenje nemačke marke "Haix".

Inače, neke od cipela ove marke se proizvode u pogonima fabrike Dermala koji se nalaze u Kotor Varošu i Skender Vakufu, piše Kliks.

Vlasnik fabrike iz BiH Radenko Bubić je za RTRS kazao da su upravo cipele koje na nekoliko fotografija nosi Putin proizvedene u Kneževu.

Počela proizvodnja; Putin: Vozio sam ih mnogo puta FOTO

On je kazao da su od prijatelja iz Nemačke saznali da Putin nosi upravo njihovu obuću, ali da su u to bili sigurni kada su videli fotografiju na kojoj se nalaze cipele koje su proizveli u pogonu u Kneževu, te koje se ne proizvode nigde drugde - tačno one boje i dizajna kao što je i na fotografiji.

Ova firma ne proizvodi obuću za domaće tržište, ali ima u planu da proširi proizvodnju i napravi prodavnicu u BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: