Vučić sa Franciskom Brantner o zelenim investicijama i borbi protiv klimatskih promena FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa državnom sekretarkom Ministarstva za ekonomske poslove i klimatsku akciju Nemačke Franciskom Brantner.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 29.09.2022.

15:01

Vučić sa Franciskom Brantner o zelenim investicijama i borbi protiv klimatskih promena FOTO
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"Odličan razgovor sa državnom sekretarkom Franciskom Brantner o potencijalima za strateško partnerstvo između Srbije i Nemačke u sferi zelenih investicija i borbe protiv klimatskih promena, a pogotovo u pogledu ekoloških standarda, tehničke kontrole i ekspertize u oblasti rudarstva i energetike", naposao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Dodao je da je u razgovoru izražena čvrsta volja za nastavak bliske i direktne saradnje, jer je Nemačka najveći partner privrede Srbije.

Uz objavu su postavljene i fotografije sa sastanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: