Obustava letova Montenegro erlajnsa - oglasila se i Er Srbija

Er Srbija će pažljivo pratiti promene u tražnji i svoje kapacitete i frekvenciju prilagođavati tim promenama, saopštila je kompanija povodom obustave letova MA.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 26.12.2020.

10:55

Obustava letova Montenegro erlajnsa - oglasila se i Er Srbija
Foto: Depositphotos, todordinchev

"Imajući u vidu novonastale okolnosti i obustavu saobraćaja Montenegro erlajnsa, Er Srbija će nastaviti da obezbeđuje snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu, Evropi i Mediteranu, kao i Severnoj Americi, preko svoje matične luke u Beogradu", saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

Srpska nacionalna avio-kompanija pažljivo će pratiti eventualne promene u tražnji tokom narednog perioda i svoje kapacitete i frekvenciju letova prilagođavati tim promenama, poručila je Er Srbija.

Najtačniji red letenja Er Srbije uvek je dostupan posredstvom sajta Er Srbije, poručili su iz te kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

7 h

Podeli: