Mihajlovićeva: Srpski auto-putevi po svetskim standardima VIDEO

Radovi na auto-putu Obrenovac-Ljig se privode kraju i u toku su poslednje pripreme za otvaranje.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 16.08.2019.

11:05

Mihajlovićeva: Srpski auto-putevi po svetskim standardima VIDEO
Foto: Prva TV

"Ovo je sjajna godina za Srbiju. Završavaju se određeni auto-putevi, počinjemo nove auto-puteve. Ja sam srećna i svi u Vladi Srbije, i verujem i svi građani. Možemo da budemo ponosni i da se pohvalimo onim što smo uradili, što radimo i što ćemo tek raditi", rekla je ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović za Prvu TV.

Ministarka je istakla da će novi auto-put biti na nivou evropskih i svetskih puteva, da neće biti razlike u kvalitetu, i dodala da je ovaj projekat jako važan za centralnu Srbiju, zbog bezbednosti, zaobilaženja Ibarske magistrale, kao i bržeg povezivanja gradova u Srbiji.

"Ono što je novo za našu zemlju je da od Koridora 10, kao i Koridora 11 imamo centralno upravljanje tunelima, gde se koriste najsavremenije metode za upravljanje tunelima. Ovi tuneli su opremljeni bolje od onih u Grdelici. Sve je po evropskim i svetskim standardima, i zaista mislim da treba da imamo vere u sebe i budemo ponosni na sve ono što radimo. Nismo najgori, nismo možda ni najbolji, ali i te kako dobro umemo da završimo sve poslove i infrastrukturu koju smo planirali", istakla je MIhajlovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: