Papreni računi za struju u Hrvatskoj; gradonačelnik: "Neka nam se Bog smiluje" FOTO

Gradonačelnik Primoštena Stipe Petrina objavio je na svom Fejsbuku tri računa za struju i korišćenje mreže koje je dobila opština Primošten.

Region

Izvor: Index

Četvrtak, 18.08.2022.

08:48

Papreni računi za struju u Hrvatskoj; gradonačelnik:
Ilustracija: Shutterstock/Daniel Krason

Jedan račun je za jul 2021. godine i iznosi nešto više od 66.000 kuna. Drugi račun je za jul ove godine i iznosi 136.000 kuna, prenosi Indeks.

Postoji još jedan račun za jul ove godine, koji je za opštinsko veće i iznosi nešto više od 85.000 kuna.

"Zašto će Republika Hrvatska propasti, a Hrvati nestati??? Ako u ozbiljnoj zemlji struja bez razloga poskupi preko 35 odsto, ta 'ozbiljna država' je osuđena na propast. Vidite račun za jul 2021. i RAČUNE za jul 2022. UŽAS!!!", napisao je.

"Za sada su ta i takva povećanja za JLS, a šta će biti od 1. oktobra 2022. godine kada će biti poskupljenja za domaćinstva? Neka nam se Bog smiluje kada više ne znamo da izađemo na ulice: Ako ovo nije itekako ozbiljan i opravdan razlog, zaista ne znam šta mi kao država/građani očekujemo u budućnosti?“ pita se Petrina.

Pročitajte više:

Panika u Hrvatskoj: "Intervencija Vlade ili izlazimo na ulicu"

Hrvatska se sprema za isključenja struje? I Severna Makedonija uvodi mere

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: