Đoković bacio oko na hotel?

Najbolji teniser sveta Novak Đoković navodno bi mogao da investira u projekat u Crnoj Gori.

Region

Izvor: Blic

Nedelja, 23.01.2022.

11:45

Đoković bacio oko na hotel?
Novak Ðokoviæ; Foto: Asatur Yesayants/Shutterstock

On je, naime, kako su mediji preneli, nedavno stigao na Žabljak i prenoćio u luksuznom hotelu, a juče se uputio na skijalište Savin kuk.

Kako piše Blic, baka Novaka Đokovića, Sara, iz sela je Gornja Bukovica opštine Šavnik, te je teniser iz tog razloga izrazio interesovanje da poseti i taj kraj, ali i kako se šuška on bi želeo da kupi jedan stari hotel u blizini i da ga preuredi po svom ukusu, ali i razvije biznis.

Članovi grupe Durmitorska inicijativa su na Žabljaku ugostili najboljeg tenisera na planeti, te potvrdili da je bilo priče o investicijama.

"Sa Novakom je obavljen razgovor o mogućnosti ulaganja na Žabljak i perspektivi ovog zimskog centra", naveli su u objavi na svojoj Fejsbuk stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: