Gubitak Lidla u Hrvatskoj 32 mil.€

Nemački Lidl, prvi strani lanac mega marketa koji je pre godinu i po ušao na hrvatsko tržište, prošlu poslovnu godinu završio je sa gubitkom od 31,72 miliona evra.

Region

Izvor: B92

Sreda, 02.07.2008.

14:02

Default images

Kako danas na sajtu piše Biznis.hr, gubitak nemačkog trgovačkog lanca koji prodaje hranu, piće i sredtva za higijenu, odnosi se na period od marta prošle do marta ove godine.

Lidl Hrvatska ostvario je do marta ove godine 766,8 miliona kuna (105,76 miliona evra) ukupnih prihoda i gubitak od 231,7 miliona kuna, navodi magazin Banka.

Povodom vesti o rezultatima poslovanja predsednik Uprave Lidla u Hrvatskoj Bojan Luncer bio je nedostupan za razgovor sa medijima.

Tekst o poslovnim rezultatima Lidla u Hrvatskoj izazvao je burno reagovanje građana koji u komentaru teksta navode da su cene u Lidlu daleko pristupačnije od onih u trgovinama Agrokora Ivice Todorića i da je asortiman daleko bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: