Srbija 10

15.04.2024.

18:09

Vučić otkrio cenu povratne avio-karte Beograd–Mostar: "Vrlo pristupačna" VIDEO

Er Srbija od danas uspostavlja direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu na ovoj liniji je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: B92.net

Vučić otkrio cenu povratne avio-karte Beograd–Mostar: "Vrlo pristupačna" VIDEO
TANJUG/ PREUZET MATERIJAL/ bs

Podeli:

Nakon što je avion sleteo, predsednik se obratio javnosti.

"Veoma sam srećan jer mislim da je ova stvar od velikog značaja za Mostar i Beograd, BiH i Srbiju i povezivanje svih naših naroda. Povratna karta avionom Beograd–Mostar, koji leti 40 minuta i koji ima kapacitet od 108 mesta, će biti vrlo pristupačna – 104 evra. Put automobilom je skuplji. Uštedećete 12 do 13 sati puta", rekao je Vučić.

"Osim praktičnog značaja, ovo će dodatno da povezuje naše poslovne zajednice i zato sam zadovoljan što ćemo još jednom prisustvovati velikom sajmu privrede ovde, to je za nas izuzetno važan događaj", rekao je predsednik.

Er Srbija je tokom 2023. godine prevezla 4.200.000 putnika.

"Ove godine očekujemo da imamo više od pet miliona. Krenulo je mnogo drugačije, sa minimalnim očekivanjima, ili nikakvim", rekao je Vučić. 

Predsednik je dodao kako je siguran da će ova linija imati ogroman uspeh. 

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Podeli: