Srbija 10

15.04.2024.

18:09

Vučić otkrio cenu povratne avio-karte Beograd–Mostar: "Vrlo pristupačna" VIDEO

Er Srbija od danas uspostavlja direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu na ovoj liniji je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: B92.net

Vučić otkrio cenu povratne avio-karte Beograd–Mostar: "Vrlo pristupačna" VIDEO
TANJUG/ PREUZET MATERIJAL/ bs

Podeli:

Nakon što je avion sleteo, predsednik se obratio javnosti.

"Veoma sam srećan jer mislim da je ova stvar od velikog značaja za Mostar i Beograd, BiH i Srbiju i povezivanje svih naših naroda. Povratna karta avionom Beograd–Mostar, koji leti 40 minuta i koji ima kapacitet od 108 mesta, će biti vrlo pristupačna – 104 evra. Put automobilom je skuplji. Uštedećete 12 do 13 sati puta", rekao je Vučić.

"Osim praktičnog značaja, ovo će dodatno da povezuje naše poslovne zajednice i zato sam zadovoljan što ćemo još jednom prisustvovati velikom sajmu privrede ovde, to je za nas izuzetno važan događaj", rekao je predsednik.

Er Srbija je tokom 2023. godine prevezla 4.200.000 putnika.

"Ove godine očekujemo da imamo više od pet miliona. Krenulo je mnogo drugačije, sa minimalnim očekivanjima, ili nikakvim", rekao je Vučić. 

Predsednik je dodao kako je siguran da će ova linija imati ogroman uspeh. 

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

1 d

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

8 h

Podeli: