Region 1

15.04.2024.

11:54

Za letove između Beograda i Mostara prodato već 2.000 karata

Direktor Aerodroma Mostar Marko Đuzel izjavio je danas da je za letove na direktnoj avio-liniji između Beograda i Mostara već prodato 2.000 karata, što je ocenio kao odličan početak.

Izvor: Tanjug

Za letove između Beograda i Mostara prodato već 2.000 karata
Depositphotos/todordinchev

Podeli:

Đuzel je istakao da je avio-linijom sa Beogradom zatvorena priča o četiri haba - Minhen, Zagreb, Rim i Beograd, čime se retko koji aerodrom može pohvaliti.

"Preko Beograda ćemo biti povezani sa 80 destinacija", rekao je Đuzel u izjavi za Srnu.

On je podsetio da je u junu prošle godine Aerodrom Mostar imao 500 putnika, a na kraju godine 20.500.

"Imamo u planu da udvostručimo broj putnika ove godine" naveo je Đuzel.

Generalni direktor "Er Srbije" Јirži Marek rekao je ranije prilikom potpisivanja ugovora o uspostavljanju linije da će to pozitivno uticati na ekonomski i privredni rast, olakšati kulturnu razmenu i doprineti još boljoj saradnji na zapadnom Balkanu.

Direktna avio-linija uspostavlja se danas, kada će prvim letom u Mostar stići predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a organizovana je i svečana ceremonija dočeka uz vodene topove i kulturno-umetnička društva.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

12 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: