Region 1

15.04.2024.

11:54

Za letove između Beograda i Mostara prodato već 2.000 karata

Direktor Aerodroma Mostar Marko Đuzel izjavio je danas da je za letove na direktnoj avio-liniji između Beograda i Mostara već prodato 2.000 karata, što je ocenio kao odličan početak.

Izvor: Tanjug

Za letove između Beograda i Mostara prodato već 2.000 karata
Depositphotos/todordinchev

Podeli:

Đuzel je istakao da je avio-linijom sa Beogradom zatvorena priča o četiri haba - Minhen, Zagreb, Rim i Beograd, čime se retko koji aerodrom može pohvaliti.

"Preko Beograda ćemo biti povezani sa 80 destinacija", rekao je Đuzel u izjavi za Srnu.

On je podsetio da je u junu prošle godine Aerodrom Mostar imao 500 putnika, a na kraju godine 20.500.

"Imamo u planu da udvostručimo broj putnika ove godine" naveo je Đuzel.

Generalni direktor "Er Srbije" Јirži Marek rekao je ranije prilikom potpisivanja ugovora o uspostavljanju linije da će to pozitivno uticati na ekonomski i privredni rast, olakšati kulturnu razmenu i doprineti još boljoj saradnji na zapadnom Balkanu.

Direktna avio-linija uspostavlja se danas, kada će prvim letom u Mostar stići predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a organizovana je i svečana ceremonija dočeka uz vodene topove i kulturno-umetnička društva.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

1 d

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

23 h

Podeli: