Promo

22.03.2024.

16:25

Skup istaknutih aktera u svetu arhitekture i građevinarstva

Skup istaknutih aktera u arhitekturi i investitora arhitektonskih inovacija i energetske efikasnosti u građevinarstvu.

Izvor: Promo

Skup istaknutih aktera u svetu arhitekture i građevinarstva
freepik/pressfoto

Podeli:

ArchyEnergy 2024, konferencija i sajam, biće domaćin istaknutim arhitektama, projektnim biroima, građevinskim kompanijama, izvođačima radova, investitorima, menadžerima projekata, institucionalnim i finansijskim telima. Na jednom mestu susrešće se svi istaknuti akteri u svetu arhitekture i građevinarstva i tako stvoriti priliku za inspirativne razgovore, saradnju i razmenu najnovijih trendova i inovacija.

Dvodnevna izložba sa preko 20 kompanija koje će predstaviti svoje proizvode i usluge putem izlagačkih štandova, kao i konferencija bogatog programa sa zanimljivim panel diskusijama, održaće se 8. i 9. aprila u Master centru Novosadskog sajma.

Stručna konferencija je posvećena arhitektama, projektnim biroima, menadžerima projekata, dizajnerima, izvođačima radova, građevinskim kompanijama, investitorima, institucionalnim i finansijskim telima, tehničkim licima, majstorima. Sajam je otvorenog karaktera i dobrodošli su svi posetioci, kako individualna privredna i fizička lica, tako i oni koji se bave gradnjom, restauracijom ili ih jednostavno zanimaju ove teme.

Organizatori,  građevinsko-arhitektonski časopisi i portali "grenef" i  "Podovi" i "Prozori + Vrata", donose obimno znanje i veliku mrežu kontakata i najavljuju da će događaj biti nezaboravan i inspirativan za sve učesnike, što je plod dugogodišnjeg predanog rada u promovisanju inovacija u građevinskoj industriji. 

Bogat program obuhvata svečano otvaranje, 7 panel diskusija na aktuelne teme, prezentacije, razmenu ideja i iskustava u neformalnom okruženju. Na kraju prvog dana učesnike očekuje koktel networking žurka, prilika za dalje povezivanje, razmenu poslovnih kontakata i neformalno druženje u opuštenoj atmosferi.

freepik/senivpetro

Sponzori događaja su istaknute kompanije u građevinskim materijalima i tehnologijama

Kompanije koje podržale događaj su sinonim za kvalitet, inovaciju i liderstvo u građevinskoj industriji poput Rapid Invest, ACO, Aliplast, Alumil, Aluminco, Baumit, Emerus, ETEX Group, Furnix, GEALAN, Intra Lighting, JAF, Modularni podovi, REHAU, SN TRADE, Elektrofokus grupa, Ariston, Mega Concept, AluKönigStahl, Schüco, Profilink, Viessmann. Svaka od njih doneće svoj jedinstveni doprinos i perspektivu koja pokreće našu industriju napred.

Govornici na panel diskusijama: Istaknuti arhitekti, predstavnici građevinskih kompanija i investitora – Izvor bogatog iskustva, inspiracije i vizije

Lazar Kuzmanov, Jugoslav Janjić, Aleksandar Osei Lartey, Nikola Martinović, Dejan Mitov, Radmila Marković Vavrin, Đorđe Bajilo su samo neki od istaknutih arhitekata koji su svojom vizijom i kreativnošću unapredili pejzaž naše građevinske scene.

Svaki panel otvara se prezentacijom projekta – stambenog /ili poslovnog objekta kao primera dobre prakse u arhitekturi i građevinarstvu

Svaki panel pruža priliku da istražimo ključne korake u procesu razvoja projekata, od ideje do realizacije. Kroz prezentacije naših stručnjaka, prisutni će se upoznati sa izazovima i mogućnostima koje se javljaju tokom svake faze projekta. Od prvih zamisli, preko budžetiranja i finansijskog planiranja, pa sve do samog procesa izgradnje, predstavljeni projekti pružaju uvid u kompleksnost i dinamiku moderne građevinske industrije.

Najaktuelnije teme iz arhitekture, građevinarstva i energetske efikasnosti na ArchyEnergy 2024

TEME konferencije:

8. april 2024. ponedeljak

Panel #1  BUDŽETIRANJE, PROJEKTOVANJE I FINANSIRANJE OBJEKATA

Panel #2 INOVACIJE U DIZAJNU STAMBENIH i POSLOVNIH KOMPLEKSA

Panel #3  ENERGETSKI EFIKASNE FASADE

Panel #4  ENERGETSKI EFIKASNI MATERIJALI, SISTEMI I REŠENJA

9. april 2024. utorak

Panel #5  DA LI POSTOJE SAVRŠENI PROZORI I VRATA?

Panel #6  ENERGETSKA OBNOVA: REVITALIZACIJA POSTOJEĆIH OBJEKATA KA ODRŽIVOJ BUDUĆNOSTI

Panel #7 PRAKSA VS TEORIJA: MATERIJALI I REŠENJA U SAMOM PROCESU PROJEKTOVANJA I IZGRADNJE, iskustva, izazovi i rešenja

Dodatne informacije i prijave za registracije možete pronaći na samom sajtu događaja - https://www.grenef.com/konferencija/

Podeli:

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

15 h

Podeli: