Utorak, 25.02.2014.

11:48

"Ugovor s Etihadom ove nedelje"

Građani Srbije će u toku ove nedelje moći da vide ceo ugovor o osnivanju avio-kompanije Er Srbija između Vlade Srbije i Etihad ervejza.

Izvor: Tanjug

"Ugovor s Etihadom ove nedelje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Rile

pre 10 godina

Konačno da sve bude prosto i javno, da se narod upozna i izvrši uvid u takve ugovore koji su se nekad sakrivali. Prethodni vlastodršci mogu samo da zavide i da prete sa nekakvim Ukrajinskim scenariom, baš žalosno.

Strejk

pre 10 godina

Objavljivanjem ovog ugovora u javnosti su prvi koraci iskrenosti, poštovanju naroda i države. Ovakvi potezi će se u budućnosti dešavati, to samo mogu naprednjaci da čine, jer se po jutru dan poznaje, a narod takođe vidi koliko je sati.

Danijela

pre 10 godina

U kakvom stanju je bio JAT svaki ugovor je dobar + dovodjenje inostranih kompanija + transparentnost. Dajem 3 plusa za potez.

Branko

pre 10 godina

Ne znam zasto bi se i krilo ako je rec o ispravnim poslovima,zapravo ono sto se krije su poslovi nekih ranijih koji su radili iza ledja ovog naroda.

Gorana

pre 10 godina

Dosta je bilo bahaćenja ljudi iz JAT-a. Sad kad je i Etihad suvlasnik, nadam se da ćemo imati i bolje i jeftinije usluge. Nisu samo stari avioni opravdanje za njihov nekorektan odnos prema putnicima.

NinaMina

pre 10 godina

Ovo je nešto, što me je posebno obradovalo! Konačno da ćemo i mi imati normalne cene karata i karte sa popustima! Jat je imao najskuplje karte! Hvala ti Vučiću!

Srbin 100%

pre 10 godina

Postoji ogroman potencijal u aviosaobracaju i ocigledno da je Etihad to uvideo i prepoznao Srbiju i njenu aviokompaniju kao najbolju mogucnost za prosirivanje svog poslovanja i na Evropu sto svakako moze samo da bude pozitivan signal i mnogim drugim renomiranim kompanijama da istraze mogucnosti i prilike koje pruza nase trziste i nase firme

Vedran

pre 10 godina

Ovaj ugovor je odlican pokazatelj kako mozemo putem strateskog partnerstva da od firmi koje su imale ogromnih problema sa likvidnocu da stvorimo veoma perspektivnu kompaniju koja ce kako direktno tako i indirektno podici imidz nase zemlje na jedan sasvim zadovoljavajuci nivo

Nadezda lost

pre 10 godina

Bilo bi jako dobro da svi vidimo taj ugovor cisto da se rese sve kontraverze oko njega. Licno ne vidim sta je to u svemu tome tako lose, ali hajde da sacekamo ugovor i da saberemo sve pluseve i minuse i krenemo dalje.
Sto se tice Somborske Elektrodistribucije to samo pokazuje koliko je u poslu vazna dobra organizacija, posvecenost poslu i zelja da se radi dobro. Onda nema ni gubitaka, ni viskova zaposlenih ni mnogih drugih problema u poslovanju.

Jova

pre 10 godina

Svaki posao koji se zaključi sa državom je javan, tako i ugovor treba da se objavi jer to je javni dokumenat, tiče se svih nas. Dok do sada prethodna vlast ništa nije objavljivala samo su lovili u mutnom, e tako ne treba.

Gale

pre 10 godina

Niko dosada nije javno pokazivao zaključene ugovore i obznanjivao dogovrene stvari, verovatno zato što su ovi sad uvideli da to narod treba da zna, dok ovi prethodni bolje što su otišli, ništa nisu ni pokazivali, sve su sakrivali.

Danica

pre 10 godina

Bez profesionalnog i korektnog odnosa prema potrosacima, Elektrovojvodina moze da izgubi deo trzista, obzirom da ce u skorijoj buducnosti biti vise snabdevaca elektricne energije.

Jadranka

pre 10 godina

Da su se prethodni nosioci vlasti odnosili prema Srbiji i bili transparentni kao sto radi aktuelna vlast, nebi bilo ovoliko afera i sudskuh procesa, i nebi drzava ovako ponizavajuce osiromasila.

Fantom

pre 10 godina

Razvijanje partnerstava sa drugim zemljama je od velikog značaja za Srbiju. Ova saradnja će sigurno doprineti razvoju naše zemlje.

monk

pre 10 godina

Kako god ugovor bio dobra za Srbiju uvek će se naći oni koji će ga kritikovati. Opozicija je danas kako svoj jedini zadatak postavila kritikovanje vlasti. Nisu shvatili da će na kraju posledice snositi oni sami.

Dama bez blama

pre 10 godina

Svaki ovako veliki, a i svi drugi ugovori moraju biti transparentni da se vidi gde i u sta ulazemo i koliko, bre? Gospodja Mihajlovic je jedna jaka zena i drago mi je sto zene poput nje uspevaju da se nose sa danasnjicom, sa pritiscima i svaka joj cast. Ponosna sam na nju, kao zena sa troje male dece.

indira54

pre 10 godina

Transparentnost poteza celnika SNSa je glavni motiv narodu da mu na predstojecim izborima poveri glas. Kada neko poteze povlaci u interesu naroda i ima jasne ciljeve za oporavak drzave nema potrebe da bilo sta drzi u fioci i skriveno od ociju javnosti!

Bojan

pre 10 godina

Znaci "pozajmica "Etihada" od 40 miliona dolara konvertuje u vlasnički udeo od 49 odsto u nacionalnoj avio-kompaniji." Koji genijalni umovi Vucic i SNS, na osnovu POZAJMICE neko ostvari pravo vlasnistva, nekai neko od botova objasni tu logiku, ja nekome od vas pozajmim pare u iznosu polovine vrednosti vase nekretnine, vi mi te pare vracate ali ipak idemo u katastar da se ja upisem kao suvlasnik vase nekretnine na osnovu ugovora o pozajmici!?!?!?

Ranko

pre 10 godina

Nije običan čovek ni sumnjao u ugovor koji je vlada skolopila sa Etihadom, to samo oni koji ne mogu radom da ostave utisak na birače bacaju ovakve bombice o navodno štetnom ugovoru po Srbiju. Objavljivanje ugovora je najbolji put da se svima zapuše usta.

bees

pre 10 godina

Ajd da i to čudo vidimo. Neki nam duguju ugovore na videlo i od Fijata. Da se vidi ko je napravio bolji dil. Ovaj sa Etihadom smo nešto načuli, i po tome deluje ok.

Skydog

pre 10 godina

Kad se pojavi ugovor oglasiće se i Radule pa ćemo videti šta je prava istina.Juče se pojavio podatak da je Etihad uložio 40 mil.eura i dobio 49% vlasništva, ne znam samo je li u pitanju keš ili polovni avioni. Srbija je preuzela dug JAT-a od preko 100 mil.eura koji ćemo svi mi otplaćivati. Pošteno.

Citadela

pre 10 godina

Gospodo, objavite ga, makar i sadržao neke štetne stvari. U stanju u kojem se nalazio JAT pre bilo kakve prodaje, a za koju su krivi isti oni koji se sada pozivaju na nedostatke u ugovoru, svaka prodaja i pod najnepovoljnijim uslovima je dobra. Budimo realni i kažimo kakvu štetu je trpeo jat od 2000. god do sada, a ne kako se spasavala naša aerokompanija.

Deus

pre 10 godina

I ugovor sa Fijatom je trebao biti objavljen. Posteno izneti svaki detalj da svima bude jasno, a ne da danima izmisljaju price kao sto je to i sada slucaj. Svakakve gluposti se mogu cuti ovih dana.

Nole

pre 10 godina

Zašti+o tek sada? Šta je to moralo da se sakrije u startu? Kako sada može da se objavi, a vaš potpredsednik kaže da je Etihad to tražio? Pod veoma lošim uslovima je i prodat hotel Jugobanka na Kopaoniku. Zašto tako i nemoguće je da to Emirati ne bi platili pošteno. Ovako sami sebi pravimo probleme i uvlačimo i njih u naše burazerske kombinacije...

Petar Srdanovic

pre 10 godina

Sta, ne postoji elektronska verzija, nego treba nekoliko dana da se prekuca?
(vidim svi se potpisuju imenom i prezimenom, pa ajde i ja)

spasoje...

pre 10 godina

jel ste napokon napakovali ugovor , tako da prija celoj srbiji kad ga cuje !
(garavi, 25. februar 2014 12:10)
Šta tu treba da se pakuje ? Onaj i onakav JAT je trebalo pod hitno ili ukidati ili menjati! Decenijama je država pokrivala njihove gubitke!

GospoPO

pre 10 godina

Ako je iko do sada izlazio iskreno u javnost i iznosio svoje planove i najavljivao ono sto planira i potom i potvrdio da najavljeno ispunjava, a sve u interesu svoje zemlje-bila je Vlada sa SNs-om. Najzasluzniji za ove ugovore jeste i najiskreniji u Vladi-Aleksandar Vucic, tako da ne treba narodu nikakav dokaz, mi verujemo, al oni koji hoce da ubace mrvu sumnje-njima ce se dokazima jednom za svagda pokazati kako se radi i sta oni nisu bili sposobni i za sta ni danas nisu sposobni.

Ddule

pre 10 godina

Pre je bilo "Kosovo" dnevna vest do dosade, a u zadnje vreme to isto je "Etihad". Razlika je samo u tome da smo mi u "Kosovo" ulozili milijarde, a sada "Etihat" investira po nesto kod nas.
Malo je, ali ipak vidljiv preokret.

flekica

pre 10 godina

SNS je jedina stranka koja nista nije niti krije od gradjana, u to ste nas uverili kada ste obelodanili sve kako jeste, dok su drugi uvek krili pravu istinu. Pomeramo se lagano ka boljj buducnosti, i verujem da je narod to prepoznao u vama, da je video kolike naore pravite da ovde sve bude kako treba.

ala ovi lazu

pre 10 godina

Do sada su tvrdili da je Ugovor nedostupan u javnosti na zahtev Etihada.
Ja ne vidim drugo resenje nego da ce objaviti falsifikat da "pokazu", kako su svi drugi losi i lopovi samo oni posteni.
Au bre radikali jeftini ste da nemate gde vise.

fly, fly...

pre 10 godina

Одакле ли ће долетети?
Или је заувек одлепршао...
(Marko Popovic, 25. februar 2014 12:34)
Da je ranije objavljen već bi se neki postarali da do njega ne dođe! Čak i oni iz skupštinskih klupa!

Aleksandar Weisman

pre 10 godina

Gradjani zasluzuju transparentnost u poslovnim transakcijama drzave. SNS je prepoznao interese gradjana i mislim da zasluzuju vecinu na ovim izborima.

Lintu

pre 10 godina

Trebamo biti zadovoljni ovakvim vidovima saradnje koji nam mogu dosta koristiti, a jos vise trebamo biti zadovoljni sto se ugovori ne kriju ispod tepiha kao sto su to mnogi radili u proslosti.

Cezarus

pre 10 godina

Ta ogromna razlika u transparentnosti i dostupnosti svega sto se radi nama gradjanima me je i kupilo kod ove stranke u odnosu na neke druge. Sta god se radilo, gde god se islo, morali smo znati jer se radi o poslovima koji se pre svega nas ticu.

Marija Bogdanović

pre 10 godina

Sve treba da bude transparentno, gradjanima dostupno. Podrzavam ovaj stav. Ovo se tice svih nas i moramo biti obavesteni o svemu.

Bojan

pre 10 godina

Znaci "pozajmica "Etihada" od 40 miliona dolara konvertuje u vlasnički udeo od 49 odsto u nacionalnoj avio-kompaniji." Koji genijalni umovi Vucic i SNS, na osnovu POZAJMICE neko ostvari pravo vlasnistva, nekai neko od botova objasni tu logiku, ja nekome od vas pozajmim pare u iznosu polovine vrednosti vase nekretnine, vi mi te pare vracate ali ipak idemo u katastar da se ja upisem kao suvlasnik vase nekretnine na osnovu ugovora o pozajmici!?!?!?

ala ovi lazu

pre 10 godina

Do sada su tvrdili da je Ugovor nedostupan u javnosti na zahtev Etihada.
Ja ne vidim drugo resenje nego da ce objaviti falsifikat da "pokazu", kako su svi drugi losi i lopovi samo oni posteni.
Au bre radikali jeftini ste da nemate gde vise.

Petar Srdanovic

pre 10 godina

Sta, ne postoji elektronska verzija, nego treba nekoliko dana da se prekuca?
(vidim svi se potpisuju imenom i prezimenom, pa ajde i ja)

Skydog

pre 10 godina

Kad se pojavi ugovor oglasiće se i Radule pa ćemo videti šta je prava istina.Juče se pojavio podatak da je Etihad uložio 40 mil.eura i dobio 49% vlasništva, ne znam samo je li u pitanju keš ili polovni avioni. Srbija je preuzela dug JAT-a od preko 100 mil.eura koji ćemo svi mi otplaćivati. Pošteno.

Nole

pre 10 godina

Zašti+o tek sada? Šta je to moralo da se sakrije u startu? Kako sada može da se objavi, a vaš potpredsednik kaže da je Etihad to tražio? Pod veoma lošim uslovima je i prodat hotel Jugobanka na Kopaoniku. Zašto tako i nemoguće je da to Emirati ne bi platili pošteno. Ovako sami sebi pravimo probleme i uvlačimo i njih u naše burazerske kombinacije...

bees

pre 10 godina

Ajd da i to čudo vidimo. Neki nam duguju ugovore na videlo i od Fijata. Da se vidi ko je napravio bolji dil. Ovaj sa Etihadom smo nešto načuli, i po tome deluje ok.

Lintu

pre 10 godina

Trebamo biti zadovoljni ovakvim vidovima saradnje koji nam mogu dosta koristiti, a jos vise trebamo biti zadovoljni sto se ugovori ne kriju ispod tepiha kao sto su to mnogi radili u proslosti.

Ddule

pre 10 godina

Pre je bilo "Kosovo" dnevna vest do dosade, a u zadnje vreme to isto je "Etihad". Razlika je samo u tome da smo mi u "Kosovo" ulozili milijarde, a sada "Etihat" investira po nesto kod nas.
Malo je, ali ipak vidljiv preokret.

Cezarus

pre 10 godina

Ta ogromna razlika u transparentnosti i dostupnosti svega sto se radi nama gradjanima me je i kupilo kod ove stranke u odnosu na neke druge. Sta god se radilo, gde god se islo, morali smo znati jer se radi o poslovima koji se pre svega nas ticu.

Marija Bogdanović

pre 10 godina

Sve treba da bude transparentno, gradjanima dostupno. Podrzavam ovaj stav. Ovo se tice svih nas i moramo biti obavesteni o svemu.

fly, fly...

pre 10 godina

Одакле ли ће долетети?
Или је заувек одлепршао...
(Marko Popovic, 25. februar 2014 12:34)
Da je ranije objavljen već bi se neki postarali da do njega ne dođe! Čak i oni iz skupštinskih klupa!

spasoje...

pre 10 godina

jel ste napokon napakovali ugovor , tako da prija celoj srbiji kad ga cuje !
(garavi, 25. februar 2014 12:10)
Šta tu treba da se pakuje ? Onaj i onakav JAT je trebalo pod hitno ili ukidati ili menjati! Decenijama je država pokrivala njihove gubitke!

Ranko

pre 10 godina

Nije običan čovek ni sumnjao u ugovor koji je vlada skolopila sa Etihadom, to samo oni koji ne mogu radom da ostave utisak na birače bacaju ovakve bombice o navodno štetnom ugovoru po Srbiju. Objavljivanje ugovora je najbolji put da se svima zapuše usta.

Nadezda lost

pre 10 godina

Bilo bi jako dobro da svi vidimo taj ugovor cisto da se rese sve kontraverze oko njega. Licno ne vidim sta je to u svemu tome tako lose, ali hajde da sacekamo ugovor i da saberemo sve pluseve i minuse i krenemo dalje.
Sto se tice Somborske Elektrodistribucije to samo pokazuje koliko je u poslu vazna dobra organizacija, posvecenost poslu i zelja da se radi dobro. Onda nema ni gubitaka, ni viskova zaposlenih ni mnogih drugih problema u poslovanju.

Srbin 100%

pre 10 godina

Postoji ogroman potencijal u aviosaobracaju i ocigledno da je Etihad to uvideo i prepoznao Srbiju i njenu aviokompaniju kao najbolju mogucnost za prosirivanje svog poslovanja i na Evropu sto svakako moze samo da bude pozitivan signal i mnogim drugim renomiranim kompanijama da istraze mogucnosti i prilike koje pruza nase trziste i nase firme

GospoPO

pre 10 godina

Ako je iko do sada izlazio iskreno u javnost i iznosio svoje planove i najavljivao ono sto planira i potom i potvrdio da najavljeno ispunjava, a sve u interesu svoje zemlje-bila je Vlada sa SNs-om. Najzasluzniji za ove ugovore jeste i najiskreniji u Vladi-Aleksandar Vucic, tako da ne treba narodu nikakav dokaz, mi verujemo, al oni koji hoce da ubace mrvu sumnje-njima ce se dokazima jednom za svagda pokazati kako se radi i sta oni nisu bili sposobni i za sta ni danas nisu sposobni.

Aleksandar Weisman

pre 10 godina

Gradjani zasluzuju transparentnost u poslovnim transakcijama drzave. SNS je prepoznao interese gradjana i mislim da zasluzuju vecinu na ovim izborima.

flekica

pre 10 godina

SNS je jedina stranka koja nista nije niti krije od gradjana, u to ste nas uverili kada ste obelodanili sve kako jeste, dok su drugi uvek krili pravu istinu. Pomeramo se lagano ka boljj buducnosti, i verujem da je narod to prepoznao u vama, da je video kolike naore pravite da ovde sve bude kako treba.

Deus

pre 10 godina

I ugovor sa Fijatom je trebao biti objavljen. Posteno izneti svaki detalj da svima bude jasno, a ne da danima izmisljaju price kao sto je to i sada slucaj. Svakakve gluposti se mogu cuti ovih dana.

Citadela

pre 10 godina

Gospodo, objavite ga, makar i sadržao neke štetne stvari. U stanju u kojem se nalazio JAT pre bilo kakve prodaje, a za koju su krivi isti oni koji se sada pozivaju na nedostatke u ugovoru, svaka prodaja i pod najnepovoljnijim uslovima je dobra. Budimo realni i kažimo kakvu štetu je trpeo jat od 2000. god do sada, a ne kako se spasavala naša aerokompanija.

Dama bez blama

pre 10 godina

Svaki ovako veliki, a i svi drugi ugovori moraju biti transparentni da se vidi gde i u sta ulazemo i koliko, bre? Gospodja Mihajlovic je jedna jaka zena i drago mi je sto zene poput nje uspevaju da se nose sa danasnjicom, sa pritiscima i svaka joj cast. Ponosna sam na nju, kao zena sa troje male dece.

monk

pre 10 godina

Kako god ugovor bio dobra za Srbiju uvek će se naći oni koji će ga kritikovati. Opozicija je danas kako svoj jedini zadatak postavila kritikovanje vlasti. Nisu shvatili da će na kraju posledice snositi oni sami.

indira54

pre 10 godina

Transparentnost poteza celnika SNSa je glavni motiv narodu da mu na predstojecim izborima poveri glas. Kada neko poteze povlaci u interesu naroda i ima jasne ciljeve za oporavak drzave nema potrebe da bilo sta drzi u fioci i skriveno od ociju javnosti!

Fantom

pre 10 godina

Razvijanje partnerstava sa drugim zemljama je od velikog značaja za Srbiju. Ova saradnja će sigurno doprineti razvoju naše zemlje.

Jadranka

pre 10 godina

Da su se prethodni nosioci vlasti odnosili prema Srbiji i bili transparentni kao sto radi aktuelna vlast, nebi bilo ovoliko afera i sudskuh procesa, i nebi drzava ovako ponizavajuce osiromasila.

Danica

pre 10 godina

Bez profesionalnog i korektnog odnosa prema potrosacima, Elektrovojvodina moze da izgubi deo trzista, obzirom da ce u skorijoj buducnosti biti vise snabdevaca elektricne energije.

Jova

pre 10 godina

Svaki posao koji se zaključi sa državom je javan, tako i ugovor treba da se objavi jer to je javni dokumenat, tiče se svih nas. Dok do sada prethodna vlast ništa nije objavljivala samo su lovili u mutnom, e tako ne treba.

Gale

pre 10 godina

Niko dosada nije javno pokazivao zaključene ugovore i obznanjivao dogovrene stvari, verovatno zato što su ovi sad uvideli da to narod treba da zna, dok ovi prethodni bolje što su otišli, ništa nisu ni pokazivali, sve su sakrivali.

Vedran

pre 10 godina

Ovaj ugovor je odlican pokazatelj kako mozemo putem strateskog partnerstva da od firmi koje su imale ogromnih problema sa likvidnocu da stvorimo veoma perspektivnu kompaniju koja ce kako direktno tako i indirektno podici imidz nase zemlje na jedan sasvim zadovoljavajuci nivo

NinaMina

pre 10 godina

Ovo je nešto, što me je posebno obradovalo! Konačno da ćemo i mi imati normalne cene karata i karte sa popustima! Jat je imao najskuplje karte! Hvala ti Vučiću!

Gorana

pre 10 godina

Dosta je bilo bahaćenja ljudi iz JAT-a. Sad kad je i Etihad suvlasnik, nadam se da ćemo imati i bolje i jeftinije usluge. Nisu samo stari avioni opravdanje za njihov nekorektan odnos prema putnicima.

Branko

pre 10 godina

Ne znam zasto bi se i krilo ako je rec o ispravnim poslovima,zapravo ono sto se krije su poslovi nekih ranijih koji su radili iza ledja ovog naroda.

Strejk

pre 10 godina

Objavljivanjem ovog ugovora u javnosti su prvi koraci iskrenosti, poštovanju naroda i države. Ovakvi potezi će se u budućnosti dešavati, to samo mogu naprednjaci da čine, jer se po jutru dan poznaje, a narod takođe vidi koliko je sati.

Danijela

pre 10 godina

U kakvom stanju je bio JAT svaki ugovor je dobar + dovodjenje inostranih kompanija + transparentnost. Dajem 3 plusa za potez.

Rile

pre 10 godina

Konačno da sve bude prosto i javno, da se narod upozna i izvrši uvid u takve ugovore koji su se nekad sakrivali. Prethodni vlastodršci mogu samo da zavide i da prete sa nekakvim Ukrajinskim scenariom, baš žalosno.

Cezarus

pre 10 godina

Ta ogromna razlika u transparentnosti i dostupnosti svega sto se radi nama gradjanima me je i kupilo kod ove stranke u odnosu na neke druge. Sta god se radilo, gde god se islo, morali smo znati jer se radi o poslovima koji se pre svega nas ticu.

Lintu

pre 10 godina

Trebamo biti zadovoljni ovakvim vidovima saradnje koji nam mogu dosta koristiti, a jos vise trebamo biti zadovoljni sto se ugovori ne kriju ispod tepiha kao sto su to mnogi radili u proslosti.

Marija Bogdanović

pre 10 godina

Sve treba da bude transparentno, gradjanima dostupno. Podrzavam ovaj stav. Ovo se tice svih nas i moramo biti obavesteni o svemu.

GospoPO

pre 10 godina

Ako je iko do sada izlazio iskreno u javnost i iznosio svoje planove i najavljivao ono sto planira i potom i potvrdio da najavljeno ispunjava, a sve u interesu svoje zemlje-bila je Vlada sa SNs-om. Najzasluzniji za ove ugovore jeste i najiskreniji u Vladi-Aleksandar Vucic, tako da ne treba narodu nikakav dokaz, mi verujemo, al oni koji hoce da ubace mrvu sumnje-njima ce se dokazima jednom za svagda pokazati kako se radi i sta oni nisu bili sposobni i za sta ni danas nisu sposobni.

Ddule

pre 10 godina

Pre je bilo "Kosovo" dnevna vest do dosade, a u zadnje vreme to isto je "Etihad". Razlika je samo u tome da smo mi u "Kosovo" ulozili milijarde, a sada "Etihat" investira po nesto kod nas.
Malo je, ali ipak vidljiv preokret.

flekica

pre 10 godina

SNS je jedina stranka koja nista nije niti krije od gradjana, u to ste nas uverili kada ste obelodanili sve kako jeste, dok su drugi uvek krili pravu istinu. Pomeramo se lagano ka boljj buducnosti, i verujem da je narod to prepoznao u vama, da je video kolike naore pravite da ovde sve bude kako treba.

Aleksandar Weisman

pre 10 godina

Gradjani zasluzuju transparentnost u poslovnim transakcijama drzave. SNS je prepoznao interese gradjana i mislim da zasluzuju vecinu na ovim izborima.

Ranko

pre 10 godina

Nije običan čovek ni sumnjao u ugovor koji je vlada skolopila sa Etihadom, to samo oni koji ne mogu radom da ostave utisak na birače bacaju ovakve bombice o navodno štetnom ugovoru po Srbiju. Objavljivanje ugovora je najbolji put da se svima zapuše usta.

NinaMina

pre 10 godina

Ovo je nešto, što me je posebno obradovalo! Konačno da ćemo i mi imati normalne cene karata i karte sa popustima! Jat je imao najskuplje karte! Hvala ti Vučiću!

spasoje...

pre 10 godina

jel ste napokon napakovali ugovor , tako da prija celoj srbiji kad ga cuje !
(garavi, 25. februar 2014 12:10)
Šta tu treba da se pakuje ? Onaj i onakav JAT je trebalo pod hitno ili ukidati ili menjati! Decenijama je država pokrivala njihove gubitke!

Danijela

pre 10 godina

U kakvom stanju je bio JAT svaki ugovor je dobar + dovodjenje inostranih kompanija + transparentnost. Dajem 3 plusa za potez.

Rile

pre 10 godina

Konačno da sve bude prosto i javno, da se narod upozna i izvrši uvid u takve ugovore koji su se nekad sakrivali. Prethodni vlastodršci mogu samo da zavide i da prete sa nekakvim Ukrajinskim scenariom, baš žalosno.

Dama bez blama

pre 10 godina

Svaki ovako veliki, a i svi drugi ugovori moraju biti transparentni da se vidi gde i u sta ulazemo i koliko, bre? Gospodja Mihajlovic je jedna jaka zena i drago mi je sto zene poput nje uspevaju da se nose sa danasnjicom, sa pritiscima i svaka joj cast. Ponosna sam na nju, kao zena sa troje male dece.

indira54

pre 10 godina

Transparentnost poteza celnika SNSa je glavni motiv narodu da mu na predstojecim izborima poveri glas. Kada neko poteze povlaci u interesu naroda i ima jasne ciljeve za oporavak drzave nema potrebe da bilo sta drzi u fioci i skriveno od ociju javnosti!

monk

pre 10 godina

Kako god ugovor bio dobra za Srbiju uvek će se naći oni koji će ga kritikovati. Opozicija je danas kako svoj jedini zadatak postavila kritikovanje vlasti. Nisu shvatili da će na kraju posledice snositi oni sami.

Citadela

pre 10 godina

Gospodo, objavite ga, makar i sadržao neke štetne stvari. U stanju u kojem se nalazio JAT pre bilo kakve prodaje, a za koju su krivi isti oni koji se sada pozivaju na nedostatke u ugovoru, svaka prodaja i pod najnepovoljnijim uslovima je dobra. Budimo realni i kažimo kakvu štetu je trpeo jat od 2000. god do sada, a ne kako se spasavala naša aerokompanija.

Jadranka

pre 10 godina

Da su se prethodni nosioci vlasti odnosili prema Srbiji i bili transparentni kao sto radi aktuelna vlast, nebi bilo ovoliko afera i sudskuh procesa, i nebi drzava ovako ponizavajuce osiromasila.

Vedran

pre 10 godina

Ovaj ugovor je odlican pokazatelj kako mozemo putem strateskog partnerstva da od firmi koje su imale ogromnih problema sa likvidnocu da stvorimo veoma perspektivnu kompaniju koja ce kako direktno tako i indirektno podici imidz nase zemlje na jedan sasvim zadovoljavajuci nivo

Deus

pre 10 godina

I ugovor sa Fijatom je trebao biti objavljen. Posteno izneti svaki detalj da svima bude jasno, a ne da danima izmisljaju price kao sto je to i sada slucaj. Svakakve gluposti se mogu cuti ovih dana.

Fantom

pre 10 godina

Razvijanje partnerstava sa drugim zemljama je od velikog značaja za Srbiju. Ova saradnja će sigurno doprineti razvoju naše zemlje.

Srbin 100%

pre 10 godina

Postoji ogroman potencijal u aviosaobracaju i ocigledno da je Etihad to uvideo i prepoznao Srbiju i njenu aviokompaniju kao najbolju mogucnost za prosirivanje svog poslovanja i na Evropu sto svakako moze samo da bude pozitivan signal i mnogim drugim renomiranim kompanijama da istraze mogucnosti i prilike koje pruza nase trziste i nase firme

Gorana

pre 10 godina

Dosta je bilo bahaćenja ljudi iz JAT-a. Sad kad je i Etihad suvlasnik, nadam se da ćemo imati i bolje i jeftinije usluge. Nisu samo stari avioni opravdanje za njihov nekorektan odnos prema putnicima.

Branko

pre 10 godina

Ne znam zasto bi se i krilo ako je rec o ispravnim poslovima,zapravo ono sto se krije su poslovi nekih ranijih koji su radili iza ledja ovog naroda.

Strejk

pre 10 godina

Objavljivanjem ovog ugovora u javnosti su prvi koraci iskrenosti, poštovanju naroda i države. Ovakvi potezi će se u budućnosti dešavati, to samo mogu naprednjaci da čine, jer se po jutru dan poznaje, a narod takođe vidi koliko je sati.

bees

pre 10 godina

Ajd da i to čudo vidimo. Neki nam duguju ugovore na videlo i od Fijata. Da se vidi ko je napravio bolji dil. Ovaj sa Etihadom smo nešto načuli, i po tome deluje ok.

Jova

pre 10 godina

Svaki posao koji se zaključi sa državom je javan, tako i ugovor treba da se objavi jer to je javni dokumenat, tiče se svih nas. Dok do sada prethodna vlast ništa nije objavljivala samo su lovili u mutnom, e tako ne treba.

Gale

pre 10 godina

Niko dosada nije javno pokazivao zaključene ugovore i obznanjivao dogovrene stvari, verovatno zato što su ovi sad uvideli da to narod treba da zna, dok ovi prethodni bolje što su otišli, ništa nisu ni pokazivali, sve su sakrivali.

Nadezda lost

pre 10 godina

Bilo bi jako dobro da svi vidimo taj ugovor cisto da se rese sve kontraverze oko njega. Licno ne vidim sta je to u svemu tome tako lose, ali hajde da sacekamo ugovor i da saberemo sve pluseve i minuse i krenemo dalje.
Sto se tice Somborske Elektrodistribucije to samo pokazuje koliko je u poslu vazna dobra organizacija, posvecenost poslu i zelja da se radi dobro. Onda nema ni gubitaka, ni viskova zaposlenih ni mnogih drugih problema u poslovanju.

fly, fly...

pre 10 godina

Одакле ли ће долетети?
Или је заувек одлепршао...
(Marko Popovic, 25. februar 2014 12:34)
Da je ranije objavljen već bi se neki postarali da do njega ne dođe! Čak i oni iz skupštinskih klupa!

Danica

pre 10 godina

Bez profesionalnog i korektnog odnosa prema potrosacima, Elektrovojvodina moze da izgubi deo trzista, obzirom da ce u skorijoj buducnosti biti vise snabdevaca elektricne energije.

Skydog

pre 10 godina

Kad se pojavi ugovor oglasiće se i Radule pa ćemo videti šta je prava istina.Juče se pojavio podatak da je Etihad uložio 40 mil.eura i dobio 49% vlasništva, ne znam samo je li u pitanju keš ili polovni avioni. Srbija je preuzela dug JAT-a od preko 100 mil.eura koji ćemo svi mi otplaćivati. Pošteno.

Bojan

pre 10 godina

Znaci "pozajmica "Etihada" od 40 miliona dolara konvertuje u vlasnički udeo od 49 odsto u nacionalnoj avio-kompaniji." Koji genijalni umovi Vucic i SNS, na osnovu POZAJMICE neko ostvari pravo vlasnistva, nekai neko od botova objasni tu logiku, ja nekome od vas pozajmim pare u iznosu polovine vrednosti vase nekretnine, vi mi te pare vracate ali ipak idemo u katastar da se ja upisem kao suvlasnik vase nekretnine na osnovu ugovora o pozajmici!?!?!?

ala ovi lazu

pre 10 godina

Do sada su tvrdili da je Ugovor nedostupan u javnosti na zahtev Etihada.
Ja ne vidim drugo resenje nego da ce objaviti falsifikat da "pokazu", kako su svi drugi losi i lopovi samo oni posteni.
Au bre radikali jeftini ste da nemate gde vise.

Nole

pre 10 godina

Zašti+o tek sada? Šta je to moralo da se sakrije u startu? Kako sada može da se objavi, a vaš potpredsednik kaže da je Etihad to tražio? Pod veoma lošim uslovima je i prodat hotel Jugobanka na Kopaoniku. Zašto tako i nemoguće je da to Emirati ne bi platili pošteno. Ovako sami sebi pravimo probleme i uvlačimo i njih u naše burazerske kombinacije...

Petar Srdanovic

pre 10 godina

Sta, ne postoji elektronska verzija, nego treba nekoliko dana da se prekuca?
(vidim svi se potpisuju imenom i prezimenom, pa ajde i ja)