- Komentari -

Merkator smanjuje broj zaposlenih

Beograd -- Slovenački trgovinski lanac Merkator je u prva tri meseca ove godine poslovao s gubitkom od 8,6 miliona evra.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Smanjuju broj zaposlenih, ukidaju popust od 10%, postaju neljubazni... lose vam se pise. Nekada sam bio cest kupac u rodi na auto putu, ne pamtim kada sam zadnji put bio. Zbog cega? Cene su im se skoro izjednacile u megamarketima i C&C kao u supermarketima, a sto je jos gore izjednacili su se i sa Maxijem, Verom...Mercator je u problemima do guse. Slovenacka vlada ne zna sta ce sa njim, ako ode Hrvatima pitanje je koliko bi oni postovali dogovor o Mercatorovim dobavljacima...TAKO IM I TREBA! DOSTA JE BILO LOPOVLUKA!
   (Zarko, 15. maj 2013 18:36)

  # Link komentara

 2. Kako ko, ali meni je kupovina u Merkatoru najprijatnija zbog velikog asortimana prehrambenih artikala, dobre pekare, poslastičare, jako dobrog ekspres restorana. Sama pomisao da treba da idem tamo u kupovinu me veseli.
  (Jaser, 15. maj 2013 17:36)

  # Link komentara

 3. Jedno je sigurno: dok je Maxi bio u srbskim rukama naša roba se prodavala u regionu. Naši političari su imali debelog udela što naša trgovina nije prodrla na slovanačko i hrvatsko tržište i što trgovinski sektor nije u srbskim rukama.To pokreće potrošnju i proizvodnju. Nemamo mi robu za zahtevnija tržišta a domaće je malo i siromašno.
   (MileJNA, 15. maj 2013 16:57)

  # Link komentara