Aneksi legalizuju veće kamate

Beograd -- Banke u Srbiji koje su saminicijativno povećavale kamate korisnicima kredita, sada klijentima nude na potpis aneks ugovora kojim potvrđuju te visoke kamate.

Izvor: Danas
Pošaljite komentar
 1. *** Povećali kamatu, ja se žalio, a oni - potpisao si ugovor sa promenljivom stopom, iako je euribor sa 5 pao ispod 1, oni umesto da smanje kamatu, povećaju bankarsku maržu za neverovatnih 5%!!!
  Sigurno aneks neću potpisati,a bilo bi od Šoškića pošteno da ih je i naterao da sveu razliku u tim kamatama vrate građanima sa zatezmmom kamatom.
  ***
  (klijent inteze, 22. novembar 2011 16:38)

  # Link komentara

 2. Naj ludje su mi izjave da ih klijent sam tuzi, umesto to da radi javni tuzilac.
  Sto se tice uterivanje vecih kamata,pa inace je protiv zakonito,klijent zbog ovoga moze samo jednostavno da prestane da placa, pa neka ga banka tuzi sto nije hteo da potpise novi ugovorni akt za koji je i sama drzava rekla da je neregularan.
  Oni zamislili kako je narod budala.
  Prilikom kredita, ja trazim fixnu mesecnu ratu,a oni meni kao nekava eks kamata i ne eks.Navodno banka ima fiksnu,ali NBS nema i ona je fluktuirajuca.
  U hiypo ti traze cak i fotokopiju zdravstvene knjizice i ako se ne radi o nekakvom zdravstvenom i zivotnom osiguranju.
  U KAMATE JE URACUNATA INFLACIJA I TO JE RIZIK BANKE,A NE GRADJANA
  (Nanulica, 22. novembar 2011 15:20)

  # Link komentara

 3. @Opeljesen do gole koze
  Procitaj zakon, pa onda procitaj ovu vest, pa mozda procitaj i jos neki clanak na tu temu, pa onda probaj ponovo da srocis komentar.
  (ja, 22. novembar 2011 13:44)

  # Link komentara

 4. Pa super prvo ti uzmu sve,a onda traze da se to ptvrdi aneksom efikasnost i strucnost pre svega,ovaj jadni narod sto jedva pokusava da prezivi ovaj pakao nemastine sad treba da potpisuje i svoje samoubistvo sa Evropskim bankama koje zele samo da se operu od onoga sto su vec uzele.Sramota za ovu vlast koja je vec 11 godina na sceni da gledaju kako se narod pljacka a da ne skresu krila bankarima da se ne ponasaju ovako osiono i pljackaski jer to ne postoji ni u jednoj zemlji na svetu sto oni rade nama.Dali neko vodi brigu o gradjanima Srbije,ova vlast sigurno- NE,zato treba da odete jer vasi dzepovi su iz dana u dan sve dublji a nasi su iz dana u dan bez dinara u dzepu.SRAMOTA.
  (Opeljesen do gole koze, 22. novembar 2011 10:59)

  # Link komentara