- Komentari -
 1. Samo nicu novi,i niti jedan se ne zatvara,dobar posao ocito.
  (valpovo city, 30. maj 2023 19:58)

  # Link komentara

 2. Placaju li porez ovi sto sminkaju od kuce i lepo zaradjuju?
  (Darko, 30. maj 2023 19:33)

  # Link komentara

 3. Sestra mi se bavi ovim poslom i za nase uslove zaradjuje ozbiljan novac. Ali nema radnog vremena. Od 8 ujutru pa to 6,7 uvece zna da bude. Neka se udavala proslog vikenda u nekom manastiru dole u Srbiji, sminkala je sestra u 5 ujutru da bi stigla na svoje vencanje kasnije. Tezak posao vidim po njoj ali zarada dobra i kad se odbiju kirija i dobrinosi, materijal. Takvo je vreme doslo da se ljudi ulepsavaju kao nikad do sad.
  (posmatrac, 30. maj 2023 19:08)

  # Link komentara

 4. @Lepo zanimanje za zene: pa upravo ovde lome kičmu, pogotovo kad rade nokte. Satima pogrbljene, uopšte nije lak posao, popričaj sa nekom koja to radi, i zašto prestane da radi nakon par godina.
  (dzigi, 30. maj 2023 19:03)

  # Link komentara

 5. Zenski saloni po gradu su svi krcati. Samo se otvaraju novi, nisam jos video da se neki zatvorio.

  U odnosu na bilo koji rad na traci u fabrici, posla med. sestre i presvlacenja, rada u njivi od jutra do sutra na suncu, zaista lepo zanimanje. I jos mnogo ostalih, da ne nabrajam...

  Ako znas iole posao, mozes itekako dobro da zaradis, a kamoli ako si odlican. Zaista bogovsko zanimanje za zene da lepo zarade, a da ne lome kicmu.
  (Lepo zanimanje za zene, 30. maj 2023 18:32)

  # Link komentara

 6. Nažalost sve je postalo samo pusta prazna forma. Svaka čast ženama koje mukotrpnim radom na ovaj način obezbjedjuju sebi egzistenciju. S druge strane je porazno da se u prosjeku po osobi više novca izdvaja za kozmetičare i one koji izlivaju plastiku na noktima, nego zubare ili ginekologe. Ovi drugi su skupi, prvi izgleda nisu.
  (Nn, 30. maj 2023 18:29)

  # Link komentara