- Komentari -
 1. Znam za najmanje 2 fime koje proizvode meni (ranije) potrebne materijale i masine, da su propale, a evo i treca najavljuje fajront. To su porodicne firme koje postoje vec decenijama, nacela ih je digitalizacija koju nisu ispratili, mnogo aparata i materijala postadose prevazidjeni (kupim jednom .stl toga sto mi treba i printam ih milion ako hocu) a dotukao ih je skok cijena energije.. Velika prekompozicija kapitala se desava upravo sad
  (mayor Tom, 7. februar 2023 14:39)

  # Link komentara

 2. A i dosta je. Dva rata, treći i ne mora sacekati.
  (Si, 7. februar 2023 14:35)

  # Link komentara

 3. Čini mi se da je njegov najveći problem to što njegova pivara nije dovoljno velika da može ići na veću količinu i nižu cenu, niti je craft pivara da ide na malu količinu za višu cenu.
  Ni jedni ni drugi se ne žale previše.
  (Pivopija, 7. februar 2023 12:38)

  # Link komentara

 4. Veliki reset na delu!
  (teorija zavere, 7. februar 2023 10:49)

  # Link komentara

 5. Treba dodati i da je kvalitet piva komercijalnih pivara sve losiji. Bar kod nas. Meni vise neodgovara ni jedno.
  (T-Rex, 7. februar 2023 10:43)

  # Link komentara

 6. Sve je kao crno da crnje ne moze biti, a u Evropi se trosi para kao nikad u istoriji. Nesto tu ne stima.
  (kojotski, 7. februar 2023 10:22)

  # Link komentara

 7. Ko da uvede? Vlasnik male pivare da uvede 10. paket sankcija Rusiji? Pa prosecnog nemca uopste ne zanima ni Ukrajina ni Rusija svejedno im je ko ce da pobedi. Sta pricate o obicnom coveku koji zatvara pivaru zbog problema..kakve on veze ima sa sankcijama. Drugo sad i da rat stane i ukinu se sankcije rusi ne bi spustili cene a Evropa nikad vise ne bi dozvolila toliku energrtsku zavisnost od Rusije to je zavrseno za sva vremena. Kome nije jasno iz ovoga Evropa nece izaci neostecena ali ce Ruski standard trajno stradati. Ne kazem bice gladni. Ali Rusija iskljucivo od nafte i gasa zivi to je neodrzivo za neki dobar standard. Dakle rusija rat gubi na ovaj ili onaj nacin nebitno je kolko kilometara Ukrajine je prisvojila.
  (Nova Gerila, 7. februar 2023 10:04)

  # Link komentara

 8. Uvedene sankcije pocinju da deluju ali na onog sto ih je uveo posto su predhodno delovale na onog na koga su uvedene.
  Sad ide domino efekat,nazalost.
  (Tacno tako, 7. februar 2023 09:16)

  # Link komentara

 9. Uvedite 10. paket sankcija Rusima, i bice bolje onda !
  (sad, 7. februar 2023 08:48)

  # Link komentara