- Komentari -
 1. Moje društvo obožava digitalne igre i znali smo i da odigramo turnir ili dva mesečno, nekada davno. Svi su završili fakultete, neki su magistrirali i jedan doktorirao. Svi imamo porodice i svi i dalje igraju igre, samo sada sa svojom decom. Trenutno nam je 47. Igrao sam, igram i igraću.
  (DarVin, 6. februar 2023 07:33)

  # Link komentara

 2. ja sam penzioner i bavim se gejmingom nije tačno da samo klinci igraju mesečno padne nekoliko stotina €.od ove zabave i uz penziju sasvim pristojno živim za jednog srpakog penzionera!
  (xxx123, 5. februar 2023 23:03)

  # Link komentara

 3. Gejmeri ili e sportisti kako se to jos kaze su mladi klinci koji su zbog igranja igrica zapostavili skolu i fakultet. Poneko zaradi neki dinar, ali koliko je izgubio pocevsi od obrazovanja do izgubljenog vida to ne racuna. Cim dodje novi mladji klinac za boljim refleksima automatski si zavrsio igranje igrica.
  (Sitna Slova, 05. februar 2023 15:51)

  Најбољи гејмери нису клинци, већ људи од око 30-ак година...
  (шиле, 5. februar 2023 19:53)

  # Link komentara

 4. Gejmeri ili e sportisti kako se to jos kaze su mladi klinci koji su zbog igranja igrica zapostavili skolu i fakultet. Poneko zaradi neki dinar, ali koliko je izgubio pocevsi od obrazovanja do izgubljenog vida to ne racuna. Cim dodje novi mladji klinac za boljim refleksima automatski si zavrsio igranje igrica.
  (Sitna Slova, 05. februar 2023 15:51)

  Za brzeg i boljeg je tacno sto si rekao, ali za ove sa fakultetom si promasio. Ja sam automehanicar po struci, znaci cepanica obicna po pitanju obrazovanja, volim da opsujem, ne dam na sebe, ne diram nikoga, pristojan sam na mestima gde trebam da budem pristojan, ne bacam smece po ulici, zivim za svoju porodicu, imam kucu, grejanje, pun frizider, deca su obucena, sita, imaju i previse igracaka, jos uvek su mali pa ne idemo na neke turneje po morima i zimovanjima, volim da odigram dobru igru na racunaru, a znajuci koliko je svet igara unosan posao uopste me ne cudi da neki gejmer zaradjuje veliku lovu na igranju igara, i neka zaradjuje. Imam falkutetski obrazovane kumove i prijatelje, nista oni ne odskacu od mene ni u jednom smislu osim diplome koja ne vredi ni za k...c. Jedino u vasim glavama ste vi napravili od te diplome bauk kao da ste vazduh izmislili a ne isli na privatne fakultete i placali ocene. Cale od mog kuma je inzenjer, sve desetke na drzavnom fakultetu i radi ozbiljan posao u inostranstvu (para kao govana), i kada pricas sa njim o poslu, dodje ti da ga izljubis kada ti uprosti i objasni (spusti na tvoj nivo) nesto sto je iz njegove sfere zanimanja, a otvorenih usta ga slusamo i ja glupson i moj kum fakultetski obrazovani lik koji ni ne zna gde mu je fakultet ni sta je ucio tamo, a takvih je 95% sa diplomama u Srbiji. Sustina mog komentara je da prestanete da nipodastavate ljude koji su zaradili silne pare na necemu sto nije vezano za skolu, imate milijardu takvih primera na svetu i ako ste imalo normalni mogli ste da shvatite do sada da u 21. veku ne moras da budes Tesla da bi se domogao novca.
  (ls, 5. februar 2023 19:48)

  # Link komentara

 5. U ovakvoj Srbiji niko školom nije ništa dobio..
  (ego, 5. februar 2023 16:35)

  # Link komentara

 6. Најјаче је ово "пензионише се након 5 година јер је зарадио", да то се деси оном ко је у врху у томе, велика већина само машта и онда почне да ради као помоћник у некој продавници јер се "разумије", а од образовања нема ништа јер је све посвећено "гејмингу".

  И то је једина сличност са традиционалним спортовима...
  (Krajisnik, 5. februar 2023 16:06)

  # Link komentara

 7. Igranje igrica bolest zavisnosti 21.veka kao i kocka.
  (kockar, 5. februar 2023 16:05)

  # Link komentara

 8. Gejmeri ili e sportisti kako se to jos kaze su mladi klinci koji su zbog igranja igrica zapostavili skolu i fakultet. Poneko zaradi neki dinar, ali koliko je izgubio pocevsi od obrazovanja do izgubljenog vida to ne racuna. Cim dodje novi mladji klinac za boljim refleksima automatski si zavrsio igranje igrica.
  (Sitna Slova, 5. februar 2023 15:51)

  # Link komentara