- Komentari -
 1. Tesla je prevara od kompanije od pocetka pa ce biti do kraja. Smesan udeo na trzistu i konstantna manipulacija na trzistu akcija. Njima, Guglu, Facebuku i Amazonu posebno mozete za zahvalite za konstantnu i neprekidnu inflaciju koja se oseca kod nas i svugde u svetu zbog kolicina upumpanih nepostojecih para. U jeku tzv pandemije i zakljucavanja prosle godine njihove akcije porastu 1000%. Ove godine slicna manipulacija vestima. Kompanija pred bankrotom ce sad da kupi 100K Tesli, kako da nece. Onda naftne kompanije dignu cenu nafte da njihovi investitori slucajno ne izgube na inflaciji petrodolara, dodate gas i celik na to i imate ludilo cena danas.
  (Dragan, 26. oktobar 2021 06:38)

  # Link komentara

 2. ravnozemljasi,antivakseri,anti Maskovci,ljubitelji smrdljivih izduvnih gasova i svi antiprotivni nisu zadovoljni ovakvim razvojem situacije.Verovatno ta sektaska grupica reaktivnih elemenata napada i Jokica...Mrzu uspeh,pa to ti je...
  (grdoje, 26. oktobar 2021 04:47)

  # Link komentara

 3. Na tu količinu ima da dobiju rabat od 50% ako ne i više.Za kupovinu jednog vozila u DE možete dobiti popust od 30% kao fizičko lice a pravna i više , o flotnoj kupovini vozila da ne govorimo tako da herz sigurno neće platiti 44k dolara jedno vozilo.
  (herr Žika Pavlović, 25. oktobar 2021 20:54)

  # Link komentara