Biz - B92.net
 1. @romeo mozda zato sto pored opcije online placanje pise prvo proveriti dostupnost artikla. Dokle god to bude pisalo to nije prava online prodavnica. Valjda ako mogu da dodam artikal u korpu, podrazumeva se da je dostupan. Nego narucis, pa te posle par sati zove neko i kaze nemamo na lageru, pa onda ti ponudi nesto drugo.
  Dugo sam radio za jednu americku online prodavnicu, i naucio da najveci problem koji moze da se desi jednoj online prodavnici je da proda robu koju nema (rasprodato). Tako se gube musterije i placaju penali u vidu vaucera da te korisnik ( sa punim pravom) ne bi ocrnio. Ovo kod nas nema veze sa online prodajom.
  (Diksi, 14. avgust 2019 16:04)

  # Link komentara

 2. A maksimalna cene narudzbine 50e, sve preko se carini i oporezuje, pa ocekujte jos oko 30% dazbina.Pa za 50e ne mozete da kupite ni malo bolje patike.Ali docekacemo i mi kraj monopola i ovih reketa.Ako kupujem pojedinacne artikle i ne kupujem brendove visoke mode, gde je jasno da se ne bavim daljom trgovinom, zasto placam tolike dazbine.Ovaj limit vam govori o nasem ekonomskom cudu, moze predsednik da stvara fatamorganu i namice platu statistickom prevarom na 500e,ali ovde se pokaze kolika smo mi sirotinja.Kod nas su majstori da obesmisle i online kupovinu i pravnu drzavu i demokratiju...Zato je bolje otici preko, kupiti na rasprodaji i u Srbiji kupovati samo osnovne potrepstine.Kao i u vezi kvalitetne radne snage koja je otisla, tako ce i trgovci proci u vezi prometa.Gospodo ovo je veliki svet, monopoli tesko mogu biti trajna kategorija.
  (Petar, 14. avgust 2019 14:57)

  # Link komentara

 3. Zašto ne pohvaliti i neku domacu internet prodavnicu? Npr. Vremejenovac.rs
   (romeo karanovic, 14. avgust 2019 14:21)

  # Link komentara