Četvrtak, 27.09.2018.

09:38

Viz er potvrdio za B92: Ukida se linija Niš-Malme

Mađarska lou-kost kompanija Viz er potvrdila je za B92 da se od januara sledeće godine ukida linija Niš-Malme.

Izvor: B92

Viz er potvrdio za B92: Ukida se linija Niš-Malme IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Tomasini

pre 5 godina

Bas steta ako ovo ugasi, ja ko zivim u JA sam imao skoro svaki dan let za Srbiju iz Malme. Isao sam puno puta i svaki put avion bio pun, ima više gradova nego Beograd.
Velika nepravda....

uno

pre 5 godina

Po preuzimanju od strane drzave, prvo je ukinuta linija za Ajndhoven zbog navodne nerentabilnosti a bila je puna uvek, da bi par dana posle toga bila prebacena za Beograd. Sada Malme. 

Hvala Vucicu, pali su i veci od tebe u Nisu!
(juznjak, 27. septembar 2018 10:41)

Viz er je leteo iz Beograda za Ajndhoven mnogo pre nego sto je I dosao na niski aerodrom, tako da to sto si naveo nema veze sa vezom. Viz erovu liniju za Ajndhoven je ubio Rajan er linijom za Vece (Weeze), ta linija je bila jeftinija. Ti gradovi su relativno blizu jedan drugom.

QQSINE

pre 5 godina

Otkad postoji linija iz Nisa kojom mogu da letim vani ,veruj mi i ne znam kako izgleda "tvoj" Beograd , niti me interesuje iako sam na pola puta izmedju Nisa i BG-a tj Svilajnac.

@A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...
(bg samo za beogradjane, 27. septembar 2018 09:56)

Misko

pre 5 godina

Meni je nevjeojatno da jedna Srbija sa 7-8 miliona stanovnika forsira napredak jedne medunarodne zracne luke dok jedna Hrvatska koja ima vise od 4 miliona stanovnika potice razvoj barem 5 medunarodnih Serofroma, od Osijeka i Zagreba do Dubrivnika, Zadra i Splita a vidim da se i krcki (rijeck) priprema za medunarodne letove! Aerodrom Franjo Tudman je dozivio rast i vec sada je dozivio razvoj od 3.6 miliona putnika godisnje tako da ga idu prosirivati kako bi imao kapacitet od 5.5 miliona putnika u drugoj fazi. Broj koji ce se prestice negdje oko 2021. Ne vrijedi vam centralizacija.

gari

pre 5 godina

Država (čitaj banda na vlasti), je POVEĆALA TAKSE na Niškom aerodromu, jer se "domaćinski " odnosi prema aerodromu i njegovom poslovanju !!!!!!! Priče da su takse ostale iste, su LAŽ !!!!!! Sve radi boljeg poslovanja BG aerodroma kojeg su POKLONILI (kao koncesiju) Francuzima, koji sasvim slučajno imaju 60% vlasništva i na Prištinskom aerodromu... Dakle, BANDA NA VLASTI ima samo jedan cilj, da ugasi NIŠKI AERODROM, ili smanji broj letova sa Niškog aerodroma, jer je tu "OBAVEZU" preuzela davanjem koncesije za "Nikolu Teslu" !!!!!! Letovi za Malme su bili preko 90% popunjeni, što znači da su bili isplativi za "Wizzair".

Vatra

pre 5 godina

Pocelo je... zasto ne date i odgovor zasto se gasi? To je unapredjenje i razvitak Naseg aerodroma koji je u rukama Beogradjana!
(superhik, 27. septembar 2018 09:40)

Ma kakav je vucic beoogradjanin i ovi oko njega. Aj nemo da mesas pojmove. Brdjani vladaju Beogradom i celom Srbijom. Cujes ti njihov recnik i njihovu kulturu ? Ko od pravih Beogradjana prica tako?
Duda Ivkovic je beogradjanin, koliko je uradio za Srbiju a brdjani mu nisu ni dozvolili da se oprosti od kosarke u svom Beogradu. To nisu beogradjani to su divljaci.

milosh-nish

pre 5 godina

A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...
(bg samo za beogradjane, 27. septembar 2018 09:56)

nema tih para za koje bih ziveo u tom prenaseljenom djubretu koje ti zoves grad.

Igor

pre 5 godina

@Ne kontam kakve veze ima drzava sa time sto je Wizz ukinuo liniju?
(Slavenko, 27. septembar 2018 12:28)

Wizz je ukinuo liniju jer mu je drzava podigla taksu, jer mu je drzava uzela nesto sto je imao zagarantovano. Ni jedan prevoznik nece da gasi liniju na kojoj su joj puni avioni!!!

beogradjanin

pre 5 godina

Pocelo je... zasto ne date i odgovor zasto se gasi? To je unapredjenje i razvitak Naseg aerodroma koji je u rukama Beogradjana!
(superhik, 27. septembar 2018 09:40)

Beogradjani imaju veze sa ovim onoliko koliko i Nislije sa ukidanjem ove linije. Ne sirite mrznu na beogradjane ili bilo kog drugog - zna se ko stoji iza ovog. Sledeci put glas treba dati onom ko zasluzuje a ne ko plati taj glas...

...a u stvari sediš u memljivoj dorćolskoj jazbini

pre 5 godina

(EU Citizen, 27. septembar 2018 11:49)

Ne lupetaj, botu, kakav nerentabilan let. Bolje se drži svojih bajki i halucinacija o tome kako si uspešni privrednik, kako znaš nekoliko borilačkih veština, kako putuješ po celom svetu...

Domaćin

pre 5 godina

Šta sad kukate Nišlije? Imali ste priliku da sprečite otimanje aerodroma, odabrali ste da sedite kod kuće i napišete po koji besni komentar na portalima. Sad ćutite i uživajte.

Stole

pre 5 godina

To je ta "naprednjačka" ekonomija..smrknite jednima(niškom aerodromu,penzionerima..itd) da bi drugima svanulo(beogradskom aerodromu,botovima i stranackoj bulumenti)!

loop

pre 5 godina

Alo bre ljudi, ovo nema veze sa drzavom. Znam da ne volite ovu vlast, ne volim je ni ja, ali ovo nema veze sa njom. Srbija kao potpisnica sporazuma o otvorenom nebu ne moze da zabrani nikome da leti izmedju EU I Srbije. U slucaju nekakvog mesanja u takve stvari, bila bi drasticno kaznjenja. Ovo je odluka iskljucivo Viz Era

Милош

pre 5 godina

@Slavenko
Drzava je preuzela aerodrom i dolazi do ovoga. Verovatno ide povecanje taksi ili tako nesto. Ali namera je da se aeridrom unisti jer odnosi putnike beogradskom i pristinskom koje drze francuzi.

Ovo je Srbija

pre 5 godina

Ponovo ce leteti Montenegro air...., i kao ranije ispunpavati pare iz Srbije u Crnu Goru.Ni je badava gradonacelnik Nisa Crnogorac iz CG.

vladimir

pre 5 godina

Odlično upravlja aerodromom ova nova "profesionalna" uprava. Kada poukidaju sve linije i podele otkaze, jer lejte nema linija, ima da budu najrentabilniji. Kao iz filma: nemam prihoda ali nemam ni rashoda. Bilans pozitivna nula. A onda kod Marića navod u mori demagoških izjava: pa evo, niški aerodrom konačno je rentabilan... Tuga

Del

pre 5 godina

Nece ova vest da uznemiri sns glasaca. On u celicnu pticu ne ulazi ni pod pretnjom puskom, tamo gore ne moze ni prozor da se otvori, da se izluftira kabina malo. Drum je drum. Sram vas bilo, lopovcine i hohstapleri!

Miloš

pre 5 godina

SRAMOTA! verujem da su povećali aerodromske takse i Wizz air je otisao. Jasno kao dan. Ova zemlja je tuga golema. Neopevani trash gori od bilo koje afričke zemlje.

John Terry

pre 5 godina

Pa gde sam ja to prozvao Beogradjane? Prozvao sam Beograd, u smislu centralizacije. Rec nisam rekao o Beogradjanima sa kojima ja licno nemam nikakav problem. Cak i samim Beogradjanima bi bio lepsi zivot kada se ne bi sve forsiralo da bude tamo, kada bismo imalim podjednaki razvoj regiona. Ovako ova vlast terorise sve sto je van Beograda. Ja za to nisam glasao, niti cu ikada, ali nazalost ovaj narod je vecinski retardiran i ne shvata svoje interese. Mi smo izasli na ulice, nas 5000 i branili aerodrom, ali to nije bilo dovoljno, jer je vlast dovlacila svoje sendvicare na kontra skupove i ostale gluposti. Svest ovog naroda je na nivou pavijana. Jos jednom, nemam nikakav problem sa Beogradjanima, posebno sa starosedeocima, ali imam problem sa Beogradom kao simbolom centralizacije koja je pogubna.

EU Citizen

pre 5 godina

Kakva zemlja, odluka komercijalne kompanije da ukine nerentabilan let, a komentari isključivo politički i o uzajmnoj surevnjivosti prestonice i južne provimcije :))

SAMO BAHATO

pre 5 godina

@pocetak kraja, eto izgubili su jednog, hoce li vas izgubiti sve? Hocete li na sledecim izborima da glasate za nekog drugog ili necete? Ako necete onda vam je to isto kao da ste glasali za sns. Pamet u glavu Nislije, nisu vam gradjani Beograda krivi za ovo, sami ste u govna upali, sami se i vadite.

majmun

pre 5 godina

Juce na N1 kazu da ”Ukidanje pve linije znaci 32.000 putnika manje”. Prostom racunicom se dolazi do podatka da je popunjenost bila 160 putnika po letu (od 180 sedista)!!! Znaci da ukidanje nije sa strane isplativosti.

Miki paunovic

pre 5 godina

To je pocetak gasenja i Niskig aerodroma to je bio i cilj i dogovor drzave sa Francuskom firmom koja je uzela aerodrom Nikola Tesla.

Oliver Nedeljkovic

pre 5 godina

Plasio sam se ovoga, jer mimo letnje sezone i oko n.godine ostalim mesecima su avioni bili skoro pa poluprazni. Siptari idu na Pristinu zbog svojih, Sofija ima svoje, a opet sve sto nije blizu Nisa idu za Beograd.

Baxuz

pre 5 godina

A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...
(bg samo za beogradjane, 27. septembar 2018 09:56)

Kad nas ne biste pljackali, ne bismo ni hrlili. Bas neko zeli da zivi u vasoj metastaziranoj kasabi, bez parkinga, nego ga muka tera.

boban,nis

pre 5 godina

Nislije ili oni koji sebe tako dozivljavaju su prodane duse.I u sportu se to vidi,kao svi navijaju za Radnicki,a kad dodju Zvezda i Partizan na Cair vise njihovih nego nasih.

lowkost ne

pre 5 godina

Ljudi budimo razumni, Nisam Naprednjak ali ako omogućimo nezaposlenim ljudima jeftine letove, sami ćemo sebi napraviti problem... Ko će obrađivati naše? Ko će raditi u našim fabrikama? ko Će rađati decu u Srbiji? Drugo... razvijamo našu avio kompaniju, za Aerodrom su nam dali ogromnih 500 miliona evra... Drugo je pitanje zloupotreba kod AIRSRBIJA i spremnosti da se reše problemi...

Ivan

pre 5 godina

Stvarno je tuzno kako vas gaze. Srbiji je potrebna ogromna decentralicazija. Svaki grad od 100000 stanovnika da bude autonomna regija. Bograd da se pita samo za odbranu, energetiku i slicno. Ostalo sve lokalno. Pa ko se kako snadje. Ovako vise nema smisla.

Sam biram za svoje novce

pre 5 godina

Vojvodjanima je bolje da idu i do Budimpeste zbog boljih letova i konekcija, Nis "ima" Sofiju i Skoplje, pa cak i Pristinu. samo su beogradjani u problemu

likbgd

pre 5 godina

Jao beogradjani , nikada nista dobro Nisu niste doneli.
(StefanLaza, 27. septembar 2018 09:32)

Jel ti stvarno mislis da je neko gradjane Beograda bilo sta pitao u vezi aerodroma ili bilo cega drugog? Ja sam prvi za to da se Srbija podjednako razvija i da se mnoge stvari izmestaju iz Beograda na lokalni nivo, a aerodrom Nis je bio sjajan primer da to moze odlicno da funkcionise.
Mislis da sam ja presrecan sto su napravili fontanu umesto da su napravili dom zdravlja negde u Srbiji? Ne, niko me nista nije ni pitao.
Ne razumem tu mrznju prema beogradjanima kao da mi jedini imamo pravo glasa u srbiji i jedini biramo vlast. Nemojte dozvoliti da se mrzimo medjusobno zbog politicara..

pedjica

pre 5 godina

Pocelo je... zasto ne date i odgovor zasto se gasi? To je unapredjenje i razvitak Naseg aerodroma koji je u rukama Beogradjana!
(superhik, 27. septembar 2018 09:40)
Molim te...nista nije u rukama Beogradjana vec vase vlade posto se procentualno zna koliko su i kako su glasali odredjenelo delovi Srbije. Manite se vise Beogradjana posto je u samom Beogradu ponajmanje nas pravih Beogradjana!

ja

pre 5 godina

Taman kad se nešto lepo spontano desi zahvaljujući dobrom menadžmentu aerodroma, onda se umeša država da po ko zna koji put u istoriji ove zemlje oduzme dostojanstvo građanima.

Zašto nigde nije navedeno zbog čega se zatvara tako iznenada ova linija čija je popunjenost bila 90 procenata?

Ne postoji država u svetu koja ima samo jedan funkcionalni aerodrom. Aman, ljudi. Kako to da su večito bahati ljudi na vlasti kod nas?

Koky

pre 5 godina

Stvar je prosta.Ako propadne priča sa Air Serbia koja je na početku vladavine "svevišnjeg" pompezno najavljivana kao posao milenijuma onda će i najćoravijim postati jasno da je car go.Zbog sujete istog treba "vaditi" Air Sebia iz bule. Uz prodaju aerodroma i zabranu letenja sa svih osim sa "Tesle"(da li se iko sećana onog nesrećnog aerodroma "Morava"?) ovo je početak.

HejDzo

pre 5 godina

Nikakav problem, letece se iz BG-a. Doduse, po 4-5 puta vecoj ceni, al bolje je tako. Nis i jug Srbije to duguju Beogradu, jer je ljudima na jugu najbitnije da Nikola Tesla posluje sto bolje. Ceka se gasenje sledece linije...

SAMO BAHATO

pre 5 godina

@superhik u mojim rukama nije, a i vi dole najvise glasate za sns tako da eto vam uzivajte i j te se. Umesto da ste malo pojacali protest oko aerodroma, umesto da ste glasali za makar demokrate sad bi mozda bilo drugacije. Ali ne, ajde da krivimo beogradjane, uvek su drugi krivi samo mi nismo.

frka panika

pre 5 godina

@(StefanLaza, 27. septembar 2018 09:32)

Koji bre Beograđani? Nazvati današnju vlast Beograđanima je velika uvreda za svakog pravog Beograđanina...

blek stena

pre 5 godina

Niš na noge, da dokaže ostalom delu Srbije kako ipak neko ovde ima kičmu. Ako situacija sa aerodromom prođe nekažnjeno onda smo zaslužili da nam se dešavaju i gore stvari od sns vlasti. Podrška iz Bgd-a za borbu protiv ove nepravde.

juznjak

pre 5 godina

Po preuzimanju od strane drzave, prvo je ukinuta linija za Ajndhoven zbog navodne nerentabilnosti a bila je puna uvek, da bi par dana posle toga bila prebacena za Beograd. Sada Malme.

Hvala Vucicu, pali su i veci od tebe u Nisu!

Nislija

pre 5 godina

Ok. Mi cemo leteti iz Sofije. Na Bg aerodrom i u avione Er Srbije sigurno necu. Ajde jos malo, molim vas, sto vise moguce da najzad proradi inat naroda. Bicemo zapadna Bugarska ili severna Albanija ako ovako nastavite.

Bahati pešak

pre 5 godina

Pa šta ste drugo očekivali da će se desiti? Sramota za državu da opstruiše svoj sopstveni grad za račun stranih vlasnika Beogradskog aerodroma.

Реално

pre 5 godina

Е моје Нишлије, е моји Срби, па и даље гласајте за оне који директно раде против Вас, без обзира ко је он.

Mihajlo Dordevic

pre 5 godina

Najbolje da drzava uzme pod svoje sve i da se verovatno skupim taksama ukinu sve linije. Ko nas dijasporu kao najveceg infestitora sisa?! Sta ima veze, ionako slabo glasamo i nekako uvek pogresno

Vlada

pre 5 godina

Za koga je ono bese Nis glasao na prethodnim izborima? Pamtite dragi sugradjani - izbori su najvaznija stvar u funkcionisanju nase drzave - svaki put kada izadjete pred onaj papir, pamet u glavu. Nema kukanja kad se izbori zavrse. Srbija je glasala za SNS/SPS.

Nikola

pre 5 godina

Das drzavi aerodrom na upravljanje i eto!
Jer zaboga, sto bi se placalo jeftinije iz Nisa kada moze skuplje iz Beograda!!!
Ovaj narod i ne zasluzuje bolje, samo me interesuje koje su granice do kojih ce ici u trpljenju terora ovi na vlasti?!

ono

pre 5 godina

Ta linija je uvek bila puna! Ne vidim kako im se nije isplatilo da je imaju. Jedino ako su porasli troškovi drasticno sto je dovelo do toga da odu na neku drugu destinaciju. Da li je ovo prvi “odlican” potez države? Skopje i Sofia već nude odlican izbor linija i ovako gubi Srbija jer ovi putnici se neće preliti u Beograd...makar ne veliki deo...

milos

pre 5 godina

Nije me sramota da tražim liniju Wizza, Beograd - Oslo G. ili Beograd - Torp. Mi ćemo biti srećni da imamo pristupačne letove ka najbogatijim zemljama gde će finansijski sektor Srbije imati koristi od direktnog priliva novca naše dijaspore. (počinjem da se uhodavam u ovom patetičnom načinu izražavanja)

bg samo za beogradjane

pre 5 godina

A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...

dza-ili-bu

pre 5 godina

Nije vam država kriva, nije vam vučić kriv, nije vam Beograd kriv (tu sede i vaši), krivi ste sami Nišlije. Glavna deviza vam je ćuti da ne bude gore kao i drugde u ovoj prokletoj državi, "koj ce ga a zna će bude bolje".... Sami ste krivi za sve, imate prilike često na izborima ali vi bi rođenu majku prodali za "paketić" pred izbore. Zato samo ćutite i kukajte sada i gore treba da bude kakvi smo.

meki

pre 5 godina

opa djurdjo pa nisu okupatori glupi kad su kupili beogradski aerodrom. Za sve sto su okupatorske firme angazovane je u sistemu monopola. Uzmite duvansku industriju samo afrikanci i juzno amerikanci i ostale kolonijalne zemlje su prodali svoju duvansku industriju. Jedno je dobro da se propast Srbije sto vise ubrza jer propast nam je zagarantovana samo ko ce zadnji da ugasi svetlo. A farmaceutska industrija brr a cemetare brrrr rudna bogastva vode sve to kontrolise okupator i trula elita.

John Terry

pre 5 godina

Hvala predsedniku sto nam je uzeo aerodrom i sto ce onemoguciti gradjane Nisa da putuju avionom. Nije ni vazno, bitan je Beograd, a mi mozemo i konjskom zapregom jer smo seljaci.

kolk

pre 5 godina

Meni nisu jasni ovi iz Niša što sad ovde piskaraju. Zašto ste dozvolili da vam oduzmu aerodrom? Rumuni prave haos zbog fontana, vi ste malo protestovali zbog aerodroma i pomirli se sa tim. Dokle god ljudi misle da će neko drugi da se bore za njih, ovako ćemo prolaziti. Trebalo je da blokirate grad, da zaustavite život u njemu jer je ovo kriminal šta su vam uradili. Ja nisam iz Niša i neću se sigurno ja boriti za vas. Pustili ste ovo, sad ćutite.

Brod sa belim jedrima koji nikad nije uplovio u svoju luku

pre 5 godina

Očekivano posle akcije vlade Srbije protiv aerodroma u Nišu. Dajte na uvid ugovor za Surčin da vidimo šta ste obećali kupcima aerodroma.

John Terry

pre 5 godina

Hvala predsedniku sto nam je uzeo aerodrom i sto ce onemoguciti gradjane Nisa da putuju avionom. Nije ni vazno, bitan je Beograd, a mi mozemo i konjskom zapregom jer smo seljaci.

Vlada

pre 5 godina

Za koga je ono bese Nis glasao na prethodnim izborima? Pamtite dragi sugradjani - izbori su najvaznija stvar u funkcionisanju nase drzave - svaki put kada izadjete pred onaj papir, pamet u glavu. Nema kukanja kad se izbori zavrse. Srbija je glasala za SNS/SPS.

Nikola

pre 5 godina

Das drzavi aerodrom na upravljanje i eto!
Jer zaboga, sto bi se placalo jeftinije iz Nisa kada moze skuplje iz Beograda!!!
Ovaj narod i ne zasluzuje bolje, samo me interesuje koje su granice do kojih ce ici u trpljenju terora ovi na vlasti?!

ono

pre 5 godina

Ta linija je uvek bila puna! Ne vidim kako im se nije isplatilo da je imaju. Jedino ako su porasli troškovi drasticno sto je dovelo do toga da odu na neku drugu destinaciju. Da li je ovo prvi “odlican” potez države? Skopje i Sofia već nude odlican izbor linija i ovako gubi Srbija jer ovi putnici se neće preliti u Beograd...makar ne veliki deo...

Brod sa belim jedrima koji nikad nije uplovio u svoju luku

pre 5 godina

Očekivano posle akcije vlade Srbije protiv aerodroma u Nišu. Dajte na uvid ugovor za Surčin da vidimo šta ste obećali kupcima aerodroma.

Mihajlo Dordevic

pre 5 godina

Najbolje da drzava uzme pod svoje sve i da se verovatno skupim taksama ukinu sve linije. Ko nas dijasporu kao najveceg infestitora sisa?! Sta ima veze, ionako slabo glasamo i nekako uvek pogresno

John Terry

pre 5 godina

Pa gde sam ja to prozvao Beogradjane? Prozvao sam Beograd, u smislu centralizacije. Rec nisam rekao o Beogradjanima sa kojima ja licno nemam nikakav problem. Cak i samim Beogradjanima bi bio lepsi zivot kada se ne bi sve forsiralo da bude tamo, kada bismo imalim podjednaki razvoj regiona. Ovako ova vlast terorise sve sto je van Beograda. Ja za to nisam glasao, niti cu ikada, ali nazalost ovaj narod je vecinski retardiran i ne shvata svoje interese. Mi smo izasli na ulice, nas 5000 i branili aerodrom, ali to nije bilo dovoljno, jer je vlast dovlacila svoje sendvicare na kontra skupove i ostale gluposti. Svest ovog naroda je na nivou pavijana. Jos jednom, nemam nikakav problem sa Beogradjanima, posebno sa starosedeocima, ali imam problem sa Beogradom kao simbolom centralizacije koja je pogubna.

frka panika

pre 5 godina

@(StefanLaza, 27. septembar 2018 09:32)

Koji bre Beograđani? Nazvati današnju vlast Beograđanima je velika uvreda za svakog pravog Beograđanina...

juznjak

pre 5 godina

Po preuzimanju od strane drzave, prvo je ukinuta linija za Ajndhoven zbog navodne nerentabilnosti a bila je puna uvek, da bi par dana posle toga bila prebacena za Beograd. Sada Malme.

Hvala Vucicu, pali su i veci od tebe u Nisu!

ja

pre 5 godina

Taman kad se nešto lepo spontano desi zahvaljujući dobrom menadžmentu aerodroma, onda se umeša država da po ko zna koji put u istoriji ove zemlje oduzme dostojanstvo građanima.

Zašto nigde nije navedeno zbog čega se zatvara tako iznenada ova linija čija je popunjenost bila 90 procenata?

Ne postoji država u svetu koja ima samo jedan funkcionalni aerodrom. Aman, ljudi. Kako to da su večito bahati ljudi na vlasti kod nas?

HejDzo

pre 5 godina

Nikakav problem, letece se iz BG-a. Doduse, po 4-5 puta vecoj ceni, al bolje je tako. Nis i jug Srbije to duguju Beogradu, jer je ljudima na jugu najbitnije da Nikola Tesla posluje sto bolje. Ceka se gasenje sledece linije...

likbgd

pre 5 godina

Jao beogradjani , nikada nista dobro Nisu niste doneli.
(StefanLaza, 27. septembar 2018 09:32)

Jel ti stvarno mislis da je neko gradjane Beograda bilo sta pitao u vezi aerodroma ili bilo cega drugog? Ja sam prvi za to da se Srbija podjednako razvija i da se mnoge stvari izmestaju iz Beograda na lokalni nivo, a aerodrom Nis je bio sjajan primer da to moze odlicno da funkcionise.
Mislis da sam ja presrecan sto su napravili fontanu umesto da su napravili dom zdravlja negde u Srbiji? Ne, niko me nista nije ni pitao.
Ne razumem tu mrznju prema beogradjanima kao da mi jedini imamo pravo glasa u srbiji i jedini biramo vlast. Nemojte dozvoliti da se mrzimo medjusobno zbog politicara..

Nislija

pre 5 godina

Ok. Mi cemo leteti iz Sofije. Na Bg aerodrom i u avione Er Srbije sigurno necu. Ajde jos malo, molim vas, sto vise moguce da najzad proradi inat naroda. Bicemo zapadna Bugarska ili severna Albanija ako ovako nastavite.

kolk

pre 5 godina

Meni nisu jasni ovi iz Niša što sad ovde piskaraju. Zašto ste dozvolili da vam oduzmu aerodrom? Rumuni prave haos zbog fontana, vi ste malo protestovali zbog aerodroma i pomirli se sa tim. Dokle god ljudi misle da će neko drugi da se bore za njih, ovako ćemo prolaziti. Trebalo je da blokirate grad, da zaustavite život u njemu jer je ovo kriminal šta su vam uradili. Ja nisam iz Niša i neću se sigurno ja boriti za vas. Pustili ste ovo, sad ćutite.

Ivan

pre 5 godina

Stvarno je tuzno kako vas gaze. Srbiji je potrebna ogromna decentralicazija. Svaki grad od 100000 stanovnika da bude autonomna regija. Bograd da se pita samo za odbranu, energetiku i slicno. Ostalo sve lokalno. Pa ko se kako snadje. Ovako vise nema smisla.

Miki paunovic

pre 5 godina

To je pocetak gasenja i Niskig aerodroma to je bio i cilj i dogovor drzave sa Francuskom firmom koja je uzela aerodrom Nikola Tesla.

blek stena

pre 5 godina

Niš na noge, da dokaže ostalom delu Srbije kako ipak neko ovde ima kičmu. Ako situacija sa aerodromom prođe nekažnjeno onda smo zaslužili da nam se dešavaju i gore stvari od sns vlasti. Podrška iz Bgd-a za borbu protiv ove nepravde.

Реално

pre 5 godina

Е моје Нишлије, е моји Срби, па и даље гласајте за оне који директно раде против Вас, без обзира ко је он.

Baxuz

pre 5 godina

A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...
(bg samo za beogradjane, 27. septembar 2018 09:56)

Kad nas ne biste pljackali, ne bismo ni hrlili. Bas neko zeli da zivi u vasoj metastaziranoj kasabi, bez parkinga, nego ga muka tera.

Del

pre 5 godina

Nece ova vest da uznemiri sns glasaca. On u celicnu pticu ne ulazi ni pod pretnjom puskom, tamo gore ne moze ni prozor da se otvori, da se izluftira kabina malo. Drum je drum. Sram vas bilo, lopovcine i hohstapleri!

majmun

pre 5 godina

Juce na N1 kazu da ”Ukidanje pve linije znaci 32.000 putnika manje”. Prostom racunicom se dolazi do podatka da je popunjenost bila 160 putnika po letu (od 180 sedista)!!! Znaci da ukidanje nije sa strane isplativosti.

Koky

pre 5 godina

Stvar je prosta.Ako propadne priča sa Air Serbia koja je na početku vladavine "svevišnjeg" pompezno najavljivana kao posao milenijuma onda će i najćoravijim postati jasno da je car go.Zbog sujete istog treba "vaditi" Air Sebia iz bule. Uz prodaju aerodroma i zabranu letenja sa svih osim sa "Tesle"(da li se iko sećana onog nesrećnog aerodroma "Morava"?) ovo je početak.

...a u stvari sediš u memljivoj dorćolskoj jazbini

pre 5 godina

(EU Citizen, 27. septembar 2018 11:49)

Ne lupetaj, botu, kakav nerentabilan let. Bolje se drži svojih bajki i halucinacija o tome kako si uspešni privrednik, kako znaš nekoliko borilačkih veština, kako putuješ po celom svetu...

Bahati pešak

pre 5 godina

Pa šta ste drugo očekivali da će se desiti? Sramota za državu da opstruiše svoj sopstveni grad za račun stranih vlasnika Beogradskog aerodroma.

dza-ili-bu

pre 5 godina

Nije vam država kriva, nije vam vučić kriv, nije vam Beograd kriv (tu sede i vaši), krivi ste sami Nišlije. Glavna deviza vam je ćuti da ne bude gore kao i drugde u ovoj prokletoj državi, "koj ce ga a zna će bude bolje".... Sami ste krivi za sve, imate prilike često na izborima ali vi bi rođenu majku prodali za "paketić" pred izbore. Zato samo ćutite i kukajte sada i gore treba da bude kakvi smo.

pedjica

pre 5 godina

Pocelo je... zasto ne date i odgovor zasto se gasi? To je unapredjenje i razvitak Naseg aerodroma koji je u rukama Beogradjana!
(superhik, 27. septembar 2018 09:40)
Molim te...nista nije u rukama Beogradjana vec vase vlade posto se procentualno zna koliko su i kako su glasali odredjenelo delovi Srbije. Manite se vise Beogradjana posto je u samom Beogradu ponajmanje nas pravih Beogradjana!

Sam biram za svoje novce

pre 5 godina

Vojvodjanima je bolje da idu i do Budimpeste zbog boljih letova i konekcija, Nis "ima" Sofiju i Skoplje, pa cak i Pristinu. samo su beogradjani u problemu

Милош

pre 5 godina

@Slavenko
Drzava je preuzela aerodrom i dolazi do ovoga. Verovatno ide povecanje taksi ili tako nesto. Ali namera je da se aeridrom unisti jer odnosi putnike beogradskom i pristinskom koje drze francuzi.

Stole

pre 5 godina

To je ta "naprednjačka" ekonomija..smrknite jednima(niškom aerodromu,penzionerima..itd) da bi drugima svanulo(beogradskom aerodromu,botovima i stranackoj bulumenti)!

Domaćin

pre 5 godina

Šta sad kukate Nišlije? Imali ste priliku da sprečite otimanje aerodroma, odabrali ste da sedite kod kuće i napišete po koji besni komentar na portalima. Sad ćutite i uživajte.

beogradjanin

pre 5 godina

Pocelo je... zasto ne date i odgovor zasto se gasi? To je unapredjenje i razvitak Naseg aerodroma koji je u rukama Beogradjana!
(superhik, 27. septembar 2018 09:40)

Beogradjani imaju veze sa ovim onoliko koliko i Nislije sa ukidanjem ove linije. Ne sirite mrznu na beogradjane ili bilo kog drugog - zna se ko stoji iza ovog. Sledeci put glas treba dati onom ko zasluzuje a ne ko plati taj glas...

Miloš

pre 5 godina

SRAMOTA! verujem da su povećali aerodromske takse i Wizz air je otisao. Jasno kao dan. Ova zemlja je tuga golema. Neopevani trash gori od bilo koje afričke zemlje.

Igor

pre 5 godina

@Ne kontam kakve veze ima drzava sa time sto je Wizz ukinuo liniju?
(Slavenko, 27. septembar 2018 12:28)

Wizz je ukinuo liniju jer mu je drzava podigla taksu, jer mu je drzava uzela nesto sto je imao zagarantovano. Ni jedan prevoznik nece da gasi liniju na kojoj su joj puni avioni!!!

meki

pre 5 godina

opa djurdjo pa nisu okupatori glupi kad su kupili beogradski aerodrom. Za sve sto su okupatorske firme angazovane je u sistemu monopola. Uzmite duvansku industriju samo afrikanci i juzno amerikanci i ostale kolonijalne zemlje su prodali svoju duvansku industriju. Jedno je dobro da se propast Srbije sto vise ubrza jer propast nam je zagarantovana samo ko ce zadnji da ugasi svetlo. A farmaceutska industrija brr a cemetare brrrr rudna bogastva vode sve to kontrolise okupator i trula elita.

SAMO BAHATO

pre 5 godina

@pocetak kraja, eto izgubili su jednog, hoce li vas izgubiti sve? Hocete li na sledecim izborima da glasate za nekog drugog ili necete? Ako necete onda vam je to isto kao da ste glasali za sns. Pamet u glavu Nislije, nisu vam gradjani Beograda krivi za ovo, sami ste u govna upali, sami se i vadite.

Vatra

pre 5 godina

Pocelo je... zasto ne date i odgovor zasto se gasi? To je unapredjenje i razvitak Naseg aerodroma koji je u rukama Beogradjana!
(superhik, 27. septembar 2018 09:40)

Ma kakav je vucic beoogradjanin i ovi oko njega. Aj nemo da mesas pojmove. Brdjani vladaju Beogradom i celom Srbijom. Cujes ti njihov recnik i njihovu kulturu ? Ko od pravih Beogradjana prica tako?
Duda Ivkovic je beogradjanin, koliko je uradio za Srbiju a brdjani mu nisu ni dozvolili da se oprosti od kosarke u svom Beogradu. To nisu beogradjani to su divljaci.

gari

pre 5 godina

Država (čitaj banda na vlasti), je POVEĆALA TAKSE na Niškom aerodromu, jer se "domaćinski " odnosi prema aerodromu i njegovom poslovanju !!!!!!! Priče da su takse ostale iste, su LAŽ !!!!!! Sve radi boljeg poslovanja BG aerodroma kojeg su POKLONILI (kao koncesiju) Francuzima, koji sasvim slučajno imaju 60% vlasništva i na Prištinskom aerodromu... Dakle, BANDA NA VLASTI ima samo jedan cilj, da ugasi NIŠKI AERODROM, ili smanji broj letova sa Niškog aerodroma, jer je tu "OBAVEZU" preuzela davanjem koncesije za "Nikolu Teslu" !!!!!! Letovi za Malme su bili preko 90% popunjeni, što znači da su bili isplativi za "Wizzair".

vladimir

pre 5 godina

Odlično upravlja aerodromom ova nova "profesionalna" uprava. Kada poukidaju sve linije i podele otkaze, jer lejte nema linija, ima da budu najrentabilniji. Kao iz filma: nemam prihoda ali nemam ni rashoda. Bilans pozitivna nula. A onda kod Marića navod u mori demagoških izjava: pa evo, niški aerodrom konačno je rentabilan... Tuga

milosh-nish

pre 5 godina

A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...
(bg samo za beogradjane, 27. septembar 2018 09:56)

nema tih para za koje bih ziveo u tom prenaseljenom djubretu koje ti zoves grad.

SAMO BAHATO

pre 5 godina

@superhik u mojim rukama nije, a i vi dole najvise glasate za sns tako da eto vam uzivajte i j te se. Umesto da ste malo pojacali protest oko aerodroma, umesto da ste glasali za makar demokrate sad bi mozda bilo drugacije. Ali ne, ajde da krivimo beogradjane, uvek su drugi krivi samo mi nismo.

Misko

pre 5 godina

Meni je nevjeojatno da jedna Srbija sa 7-8 miliona stanovnika forsira napredak jedne medunarodne zracne luke dok jedna Hrvatska koja ima vise od 4 miliona stanovnika potice razvoj barem 5 medunarodnih Serofroma, od Osijeka i Zagreba do Dubrivnika, Zadra i Splita a vidim da se i krcki (rijeck) priprema za medunarodne letove! Aerodrom Franjo Tudman je dozivio rast i vec sada je dozivio razvoj od 3.6 miliona putnika godisnje tako da ga idu prosirivati kako bi imao kapacitet od 5.5 miliona putnika u drugoj fazi. Broj koji ce se prestice negdje oko 2021. Ne vrijedi vam centralizacija.

Ovo je Srbija

pre 5 godina

Ponovo ce leteti Montenegro air...., i kao ranije ispunpavati pare iz Srbije u Crnu Goru.Ni je badava gradonacelnik Nisa Crnogorac iz CG.

boban,nis

pre 5 godina

Nislije ili oni koji sebe tako dozivljavaju su prodane duse.I u sportu se to vidi,kao svi navijaju za Radnicki,a kad dodju Zvezda i Partizan na Cair vise njihovih nego nasih.

milos

pre 5 godina

Nije me sramota da tražim liniju Wizza, Beograd - Oslo G. ili Beograd - Torp. Mi ćemo biti srećni da imamo pristupačne letove ka najbogatijim zemljama gde će finansijski sektor Srbije imati koristi od direktnog priliva novca naše dijaspore. (počinjem da se uhodavam u ovom patetičnom načinu izražavanja)

Tomasini

pre 5 godina

Bas steta ako ovo ugasi, ja ko zivim u JA sam imao skoro svaki dan let za Srbiju iz Malme. Isao sam puno puta i svaki put avion bio pun, ima više gradova nego Beograd.
Velika nepravda....

bg samo za beogradjane

pre 5 godina

A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...

Oliver Nedeljkovic

pre 5 godina

Plasio sam se ovoga, jer mimo letnje sezone i oko n.godine ostalim mesecima su avioni bili skoro pa poluprazni. Siptari idu na Pristinu zbog svojih, Sofija ima svoje, a opet sve sto nije blizu Nisa idu za Beograd.

QQSINE

pre 5 godina

Otkad postoji linija iz Nisa kojom mogu da letim vani ,veruj mi i ne znam kako izgleda "tvoj" Beograd , niti me interesuje iako sam na pola puta izmedju Nisa i BG-a tj Svilajnac.

@A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...
(bg samo za beogradjane, 27. septembar 2018 09:56)

loop

pre 5 godina

Alo bre ljudi, ovo nema veze sa drzavom. Znam da ne volite ovu vlast, ne volim je ni ja, ali ovo nema veze sa njom. Srbija kao potpisnica sporazuma o otvorenom nebu ne moze da zabrani nikome da leti izmedju EU I Srbije. U slucaju nekakvog mesanja u takve stvari, bila bi drasticno kaznjenja. Ovo je odluka iskljucivo Viz Era

EU Citizen

pre 5 godina

Kakva zemlja, odluka komercijalne kompanije da ukine nerentabilan let, a komentari isključivo politički i o uzajmnoj surevnjivosti prestonice i južne provimcije :))

uno

pre 5 godina

Po preuzimanju od strane drzave, prvo je ukinuta linija za Ajndhoven zbog navodne nerentabilnosti a bila je puna uvek, da bi par dana posle toga bila prebacena za Beograd. Sada Malme. 

Hvala Vucicu, pali su i veci od tebe u Nisu!
(juznjak, 27. septembar 2018 10:41)

Viz er je leteo iz Beograda za Ajndhoven mnogo pre nego sto je I dosao na niski aerodrom, tako da to sto si naveo nema veze sa vezom. Viz erovu liniju za Ajndhoven je ubio Rajan er linijom za Vece (Weeze), ta linija je bila jeftinija. Ti gradovi su relativno blizu jedan drugom.

lowkost ne

pre 5 godina

Ljudi budimo razumni, Nisam Naprednjak ali ako omogućimo nezaposlenim ljudima jeftine letove, sami ćemo sebi napraviti problem... Ko će obrađivati naše? Ko će raditi u našim fabrikama? ko Će rađati decu u Srbiji? Drugo... razvijamo našu avio kompaniju, za Aerodrom su nam dali ogromnih 500 miliona evra... Drugo je pitanje zloupotreba kod AIRSRBIJA i spremnosti da se reše problemi...

lowkost ne

pre 5 godina

Ljudi budimo razumni, Nisam Naprednjak ali ako omogućimo nezaposlenim ljudima jeftine letove, sami ćemo sebi napraviti problem... Ko će obrađivati naše? Ko će raditi u našim fabrikama? ko Će rađati decu u Srbiji? Drugo... razvijamo našu avio kompaniju, za Aerodrom su nam dali ogromnih 500 miliona evra... Drugo je pitanje zloupotreba kod AIRSRBIJA i spremnosti da se reše problemi...

bg samo za beogradjane

pre 5 godina

A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...

loop

pre 5 godina

Alo bre ljudi, ovo nema veze sa drzavom. Znam da ne volite ovu vlast, ne volim je ni ja, ali ovo nema veze sa njom. Srbija kao potpisnica sporazuma o otvorenom nebu ne moze da zabrani nikome da leti izmedju EU I Srbije. U slucaju nekakvog mesanja u takve stvari, bila bi drasticno kaznjenja. Ovo je odluka iskljucivo Viz Era

EU Citizen

pre 5 godina

Kakva zemlja, odluka komercijalne kompanije da ukine nerentabilan let, a komentari isključivo politički i o uzajmnoj surevnjivosti prestonice i južne provimcije :))

Oliver Nedeljkovic

pre 5 godina

Plasio sam se ovoga, jer mimo letnje sezone i oko n.godine ostalim mesecima su avioni bili skoro pa poluprazni. Siptari idu na Pristinu zbog svojih, Sofija ima svoje, a opet sve sto nije blizu Nisa idu za Beograd.

QQSINE

pre 5 godina

Otkad postoji linija iz Nisa kojom mogu da letim vani ,veruj mi i ne znam kako izgleda "tvoj" Beograd , niti me interesuje iako sam na pola puta izmedju Nisa i BG-a tj Svilajnac.

@A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...
(bg samo za beogradjane, 27. septembar 2018 09:56)

uno

pre 5 godina

Po preuzimanju od strane drzave, prvo je ukinuta linija za Ajndhoven zbog navodne nerentabilnosti a bila je puna uvek, da bi par dana posle toga bila prebacena za Beograd. Sada Malme. 

Hvala Vucicu, pali su i veci od tebe u Nisu!
(juznjak, 27. septembar 2018 10:41)

Viz er je leteo iz Beograda za Ajndhoven mnogo pre nego sto je I dosao na niski aerodrom, tako da to sto si naveo nema veze sa vezom. Viz erovu liniju za Ajndhoven je ubio Rajan er linijom za Vece (Weeze), ta linija je bila jeftinija. Ti gradovi su relativno blizu jedan drugom.

John Terry

pre 5 godina

Hvala predsedniku sto nam je uzeo aerodrom i sto ce onemoguciti gradjane Nisa da putuju avionom. Nije ni vazno, bitan je Beograd, a mi mozemo i konjskom zapregom jer smo seljaci.

Baxuz

pre 5 godina

A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...
(bg samo za beogradjane, 27. septembar 2018 09:56)

Kad nas ne biste pljackali, ne bismo ni hrlili. Bas neko zeli da zivi u vasoj metastaziranoj kasabi, bez parkinga, nego ga muka tera.

boban,nis

pre 5 godina

Nislije ili oni koji sebe tako dozivljavaju su prodane duse.I u sportu se to vidi,kao svi navijaju za Radnicki,a kad dodju Zvezda i Partizan na Cair vise njihovih nego nasih.

milosh-nish

pre 5 godina

A zasto svi vi, kojima smeta Beograd, toliko hrlite u Beograd prodajuci tamo kod vas sve zivo, nama beogradjanima bi jako drago bilo da ostanete tu gde ste i da nas grad bude samo nas bez vasih “manira” koje donosite sa sobom...
(bg samo za beogradjane, 27. septembar 2018 09:56)

nema tih para za koje bih ziveo u tom prenaseljenom djubretu koje ti zoves grad.

kolk

pre 5 godina

Meni nisu jasni ovi iz Niša što sad ovde piskaraju. Zašto ste dozvolili da vam oduzmu aerodrom? Rumuni prave haos zbog fontana, vi ste malo protestovali zbog aerodroma i pomirli se sa tim. Dokle god ljudi misle da će neko drugi da se bore za njih, ovako ćemo prolaziti. Trebalo je da blokirate grad, da zaustavite život u njemu jer je ovo kriminal šta su vam uradili. Ja nisam iz Niša i neću se sigurno ja boriti za vas. Pustili ste ovo, sad ćutite.

SAMO BAHATO

pre 5 godina

@superhik u mojim rukama nije, a i vi dole najvise glasate za sns tako da eto vam uzivajte i j te se. Umesto da ste malo pojacali protest oko aerodroma, umesto da ste glasali za makar demokrate sad bi mozda bilo drugacije. Ali ne, ajde da krivimo beogradjane, uvek su drugi krivi samo mi nismo.

beogradjanin

pre 5 godina

Pocelo je... zasto ne date i odgovor zasto se gasi? To je unapredjenje i razvitak Naseg aerodroma koji je u rukama Beogradjana!
(superhik, 27. septembar 2018 09:40)

Beogradjani imaju veze sa ovim onoliko koliko i Nislije sa ukidanjem ove linije. Ne sirite mrznu na beogradjane ili bilo kog drugog - zna se ko stoji iza ovog. Sledeci put glas treba dati onom ko zasluzuje a ne ko plati taj glas...

pedjica

pre 5 godina

Pocelo je... zasto ne date i odgovor zasto se gasi? To je unapredjenje i razvitak Naseg aerodroma koji je u rukama Beogradjana!
(superhik, 27. septembar 2018 09:40)
Molim te...nista nije u rukama Beogradjana vec vase vlade posto se procentualno zna koliko su i kako su glasali odredjenelo delovi Srbije. Manite se vise Beogradjana posto je u samom Beogradu ponajmanje nas pravih Beogradjana!

Domaćin

pre 5 godina

Šta sad kukate Nišlije? Imali ste priliku da sprečite otimanje aerodroma, odabrali ste da sedite kod kuće i napišete po koji besni komentar na portalima. Sad ćutite i uživajte.

dza-ili-bu

pre 5 godina

Nije vam država kriva, nije vam vučić kriv, nije vam Beograd kriv (tu sede i vaši), krivi ste sami Nišlije. Glavna deviza vam je ćuti da ne bude gore kao i drugde u ovoj prokletoj državi, "koj ce ga a zna će bude bolje".... Sami ste krivi za sve, imate prilike često na izborima ali vi bi rođenu majku prodali za "paketić" pred izbore. Zato samo ćutite i kukajte sada i gore treba da bude kakvi smo.

Vlada

pre 5 godina

Za koga je ono bese Nis glasao na prethodnim izborima? Pamtite dragi sugradjani - izbori su najvaznija stvar u funkcionisanju nase drzave - svaki put kada izadjete pred onaj papir, pamet u glavu. Nema kukanja kad se izbori zavrse. Srbija je glasala za SNS/SPS.

Nikola

pre 5 godina

Das drzavi aerodrom na upravljanje i eto!
Jer zaboga, sto bi se placalo jeftinije iz Nisa kada moze skuplje iz Beograda!!!
Ovaj narod i ne zasluzuje bolje, samo me interesuje koje su granice do kojih ce ici u trpljenju terora ovi na vlasti?!

frka panika

pre 5 godina

@(StefanLaza, 27. septembar 2018 09:32)

Koji bre Beograđani? Nazvati današnju vlast Beograđanima je velika uvreda za svakog pravog Beograđanina...

Sam biram za svoje novce

pre 5 godina

Vojvodjanima je bolje da idu i do Budimpeste zbog boljih letova i konekcija, Nis "ima" Sofiju i Skoplje, pa cak i Pristinu. samo su beogradjani u problemu

...a u stvari sediš u memljivoj dorćolskoj jazbini

pre 5 godina

(EU Citizen, 27. septembar 2018 11:49)

Ne lupetaj, botu, kakav nerentabilan let. Bolje se drži svojih bajki i halucinacija o tome kako si uspešni privrednik, kako znaš nekoliko borilačkih veština, kako putuješ po celom svetu...

SAMO BAHATO

pre 5 godina

@pocetak kraja, eto izgubili su jednog, hoce li vas izgubiti sve? Hocete li na sledecim izborima da glasate za nekog drugog ili necete? Ako necete onda vam je to isto kao da ste glasali za sns. Pamet u glavu Nislije, nisu vam gradjani Beograda krivi za ovo, sami ste u govna upali, sami se i vadite.

Brod sa belim jedrima koji nikad nije uplovio u svoju luku

pre 5 godina

Očekivano posle akcije vlade Srbije protiv aerodroma u Nišu. Dajte na uvid ugovor za Surčin da vidimo šta ste obećali kupcima aerodroma.

Ivan

pre 5 godina

Stvarno je tuzno kako vas gaze. Srbiji je potrebna ogromna decentralicazija. Svaki grad od 100000 stanovnika da bude autonomna regija. Bograd da se pita samo za odbranu, energetiku i slicno. Ostalo sve lokalno. Pa ko se kako snadje. Ovako vise nema smisla.

likbgd

pre 5 godina

Jao beogradjani , nikada nista dobro Nisu niste doneli.
(StefanLaza, 27. septembar 2018 09:32)

Jel ti stvarno mislis da je neko gradjane Beograda bilo sta pitao u vezi aerodroma ili bilo cega drugog? Ja sam prvi za to da se Srbija podjednako razvija i da se mnoge stvari izmestaju iz Beograda na lokalni nivo, a aerodrom Nis je bio sjajan primer da to moze odlicno da funkcionise.
Mislis da sam ja presrecan sto su napravili fontanu umesto da su napravili dom zdravlja negde u Srbiji? Ne, niko me nista nije ni pitao.
Ne razumem tu mrznju prema beogradjanima kao da mi jedini imamo pravo glasa u srbiji i jedini biramo vlast. Nemojte dozvoliti da se mrzimo medjusobno zbog politicara..

Misko

pre 5 godina

Meni je nevjeojatno da jedna Srbija sa 7-8 miliona stanovnika forsira napredak jedne medunarodne zracne luke dok jedna Hrvatska koja ima vise od 4 miliona stanovnika potice razvoj barem 5 medunarodnih Serofroma, od Osijeka i Zagreba do Dubrivnika, Zadra i Splita a vidim da se i krcki (rijeck) priprema za medunarodne letove! Aerodrom Franjo Tudman je dozivio rast i vec sada je dozivio razvoj od 3.6 miliona putnika godisnje tako da ga idu prosirivati kako bi imao kapacitet od 5.5 miliona putnika u drugoj fazi. Broj koji ce se prestice negdje oko 2021. Ne vrijedi vam centralizacija.

Igor

pre 5 godina

@Ne kontam kakve veze ima drzava sa time sto je Wizz ukinuo liniju?
(Slavenko, 27. septembar 2018 12:28)

Wizz je ukinuo liniju jer mu je drzava podigla taksu, jer mu je drzava uzela nesto sto je imao zagarantovano. Ni jedan prevoznik nece da gasi liniju na kojoj su joj puni avioni!!!

Mihajlo Dordevic

pre 5 godina

Najbolje da drzava uzme pod svoje sve i da se verovatno skupim taksama ukinu sve linije. Ko nas dijasporu kao najveceg infestitora sisa?! Sta ima veze, ionako slabo glasamo i nekako uvek pogresno

HejDzo

pre 5 godina

Nikakav problem, letece se iz BG-a. Doduse, po 4-5 puta vecoj ceni, al bolje je tako. Nis i jug Srbije to duguju Beogradu, jer je ljudima na jugu najbitnije da Nikola Tesla posluje sto bolje. Ceka se gasenje sledece linije...

ono

pre 5 godina

Ta linija je uvek bila puna! Ne vidim kako im se nije isplatilo da je imaju. Jedino ako su porasli troškovi drasticno sto je dovelo do toga da odu na neku drugu destinaciju. Da li je ovo prvi “odlican” potez države? Skopje i Sofia već nude odlican izbor linija i ovako gubi Srbija jer ovi putnici se neće preliti u Beograd...makar ne veliki deo...

milos

pre 5 godina

Nije me sramota da tražim liniju Wizza, Beograd - Oslo G. ili Beograd - Torp. Mi ćemo biti srećni da imamo pristupačne letove ka najbogatijim zemljama gde će finansijski sektor Srbije imati koristi od direktnog priliva novca naše dijaspore. (počinjem da se uhodavam u ovom patetičnom načinu izražavanja)

Miloš

pre 5 godina

SRAMOTA! verujem da su povećali aerodromske takse i Wizz air je otisao. Jasno kao dan. Ova zemlja je tuga golema. Neopevani trash gori od bilo koje afričke zemlje.

juznjak

pre 5 godina

Po preuzimanju od strane drzave, prvo je ukinuta linija za Ajndhoven zbog navodne nerentabilnosti a bila je puna uvek, da bi par dana posle toga bila prebacena za Beograd. Sada Malme.

Hvala Vucicu, pali su i veci od tebe u Nisu!

John Terry

pre 5 godina

Pa gde sam ja to prozvao Beogradjane? Prozvao sam Beograd, u smislu centralizacije. Rec nisam rekao o Beogradjanima sa kojima ja licno nemam nikakav problem. Cak i samim Beogradjanima bi bio lepsi zivot kada se ne bi sve forsiralo da bude tamo, kada bismo imalim podjednaki razvoj regiona. Ovako ova vlast terorise sve sto je van Beograda. Ja za to nisam glasao, niti cu ikada, ali nazalost ovaj narod je vecinski retardiran i ne shvata svoje interese. Mi smo izasli na ulice, nas 5000 i branili aerodrom, ali to nije bilo dovoljno, jer je vlast dovlacila svoje sendvicare na kontra skupove i ostale gluposti. Svest ovog naroda je na nivou pavijana. Jos jednom, nemam nikakav problem sa Beogradjanima, posebno sa starosedeocima, ali imam problem sa Beogradom kao simbolom centralizacije koja je pogubna.

majmun

pre 5 godina

Juce na N1 kazu da ”Ukidanje pve linije znaci 32.000 putnika manje”. Prostom racunicom se dolazi do podatka da je popunjenost bila 160 putnika po letu (od 180 sedista)!!! Znaci da ukidanje nije sa strane isplativosti.

Милош

pre 5 godina

@Slavenko
Drzava je preuzela aerodrom i dolazi do ovoga. Verovatno ide povecanje taksi ili tako nesto. Ali namera je da se aeridrom unisti jer odnosi putnike beogradskom i pristinskom koje drze francuzi.

Nislija

pre 5 godina

Ok. Mi cemo leteti iz Sofije. Na Bg aerodrom i u avione Er Srbije sigurno necu. Ajde jos malo, molim vas, sto vise moguce da najzad proradi inat naroda. Bicemo zapadna Bugarska ili severna Albanija ako ovako nastavite.

blek stena

pre 5 godina

Niš na noge, da dokaže ostalom delu Srbije kako ipak neko ovde ima kičmu. Ako situacija sa aerodromom prođe nekažnjeno onda smo zaslužili da nam se dešavaju i gore stvari od sns vlasti. Podrška iz Bgd-a za borbu protiv ove nepravde.

ja

pre 5 godina

Taman kad se nešto lepo spontano desi zahvaljujući dobrom menadžmentu aerodroma, onda se umeša država da po ko zna koji put u istoriji ove zemlje oduzme dostojanstvo građanima.

Zašto nigde nije navedeno zbog čega se zatvara tako iznenada ova linija čija je popunjenost bila 90 procenata?

Ne postoji država u svetu koja ima samo jedan funkcionalni aerodrom. Aman, ljudi. Kako to da su večito bahati ljudi na vlasti kod nas?

Ovo je Srbija

pre 5 godina

Ponovo ce leteti Montenegro air...., i kao ranije ispunpavati pare iz Srbije u Crnu Goru.Ni je badava gradonacelnik Nisa Crnogorac iz CG.

Tomasini

pre 5 godina

Bas steta ako ovo ugasi, ja ko zivim u JA sam imao skoro svaki dan let za Srbiju iz Malme. Isao sam puno puta i svaki put avion bio pun, ima više gradova nego Beograd.
Velika nepravda....

meki

pre 5 godina

opa djurdjo pa nisu okupatori glupi kad su kupili beogradski aerodrom. Za sve sto su okupatorske firme angazovane je u sistemu monopola. Uzmite duvansku industriju samo afrikanci i juzno amerikanci i ostale kolonijalne zemlje su prodali svoju duvansku industriju. Jedno je dobro da se propast Srbije sto vise ubrza jer propast nam je zagarantovana samo ko ce zadnji da ugasi svetlo. A farmaceutska industrija brr a cemetare brrrr rudna bogastva vode sve to kontrolise okupator i trula elita.

Реално

pre 5 godina

Е моје Нишлије, е моји Срби, па и даље гласајте за оне који директно раде против Вас, без обзира ко је он.

Del

pre 5 godina

Nece ova vest da uznemiri sns glasaca. On u celicnu pticu ne ulazi ni pod pretnjom puskom, tamo gore ne moze ni prozor da se otvori, da se izluftira kabina malo. Drum je drum. Sram vas bilo, lopovcine i hohstapleri!

Vatra

pre 5 godina

Pocelo je... zasto ne date i odgovor zasto se gasi? To je unapredjenje i razvitak Naseg aerodroma koji je u rukama Beogradjana!
(superhik, 27. septembar 2018 09:40)

Ma kakav je vucic beoogradjanin i ovi oko njega. Aj nemo da mesas pojmove. Brdjani vladaju Beogradom i celom Srbijom. Cujes ti njihov recnik i njihovu kulturu ? Ko od pravih Beogradjana prica tako?
Duda Ivkovic je beogradjanin, koliko je uradio za Srbiju a brdjani mu nisu ni dozvolili da se oprosti od kosarke u svom Beogradu. To nisu beogradjani to su divljaci.

gari

pre 5 godina

Država (čitaj banda na vlasti), je POVEĆALA TAKSE na Niškom aerodromu, jer se "domaćinski " odnosi prema aerodromu i njegovom poslovanju !!!!!!! Priče da su takse ostale iste, su LAŽ !!!!!! Sve radi boljeg poslovanja BG aerodroma kojeg su POKLONILI (kao koncesiju) Francuzima, koji sasvim slučajno imaju 60% vlasništva i na Prištinskom aerodromu... Dakle, BANDA NA VLASTI ima samo jedan cilj, da ugasi NIŠKI AERODROM, ili smanji broj letova sa Niškog aerodroma, jer je tu "OBAVEZU" preuzela davanjem koncesije za "Nikolu Teslu" !!!!!! Letovi za Malme su bili preko 90% popunjeni, što znači da su bili isplativi za "Wizzair".

Miki paunovic

pre 5 godina

To je pocetak gasenja i Niskig aerodroma to je bio i cilj i dogovor drzave sa Francuskom firmom koja je uzela aerodrom Nikola Tesla.

Koky

pre 5 godina

Stvar je prosta.Ako propadne priča sa Air Serbia koja je na početku vladavine "svevišnjeg" pompezno najavljivana kao posao milenijuma onda će i najćoravijim postati jasno da je car go.Zbog sujete istog treba "vaditi" Air Sebia iz bule. Uz prodaju aerodroma i zabranu letenja sa svih osim sa "Tesle"(da li se iko sećana onog nesrećnog aerodroma "Morava"?) ovo je početak.

Stole

pre 5 godina

To je ta "naprednjačka" ekonomija..smrknite jednima(niškom aerodromu,penzionerima..itd) da bi drugima svanulo(beogradskom aerodromu,botovima i stranackoj bulumenti)!

Bahati pešak

pre 5 godina

Pa šta ste drugo očekivali da će se desiti? Sramota za državu da opstruiše svoj sopstveni grad za račun stranih vlasnika Beogradskog aerodroma.

vladimir

pre 5 godina

Odlično upravlja aerodromom ova nova "profesionalna" uprava. Kada poukidaju sve linije i podele otkaze, jer lejte nema linija, ima da budu najrentabilniji. Kao iz filma: nemam prihoda ali nemam ni rashoda. Bilans pozitivna nula. A onda kod Marića navod u mori demagoških izjava: pa evo, niški aerodrom konačno je rentabilan... Tuga